Διαφήμιση
Πέμπτη, 02 Σεπτέμβριος 2021 19:51

Ετοιμα τα νέα ARES5A από την AUDAC

Από την εταιρία Audio & Vision λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με την παρουσίαση του νέου συστήματος ηχείων ARES5A της AUDAC…

ΑUDAC Audio | Δελτίο Τύπου Κυκλοφορίας ARES5A
«Η AUDAC παρουσίασε το νέο στερεοφωνικό ενεργό σύστημα ηχείων ARES5A στην παγκόσμια αγορά. Το ARES5A είναι ένα ολοκαίνουργιο δυναμικό ζεύγος ηχείων που αποτελείται από ένα ενεργό κι ένα παθητικό ηχείο, ενώ φιλοξενεί την τεχνολογία δύο προκατόχων του σε μία μόνο λύση. Για την κατασκευή αυτού του δύο δρόμων ηχείου χρησιμοποιήθηκαν εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, καταλήγοντας σε ένα woofer 5 ιντσών και ένα tweeter υψηλής συχνότητας ½ ίντσας. Η κατασκευή σε συνδυασμό με ένα ενσωματωμένο DSP επεξεργαστή, εξασφαλίζει ένα εξαιρετικά καθαρό και ισχυρό ηχητικό αποτέλεσμα για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Μια δυναμική κατανομή ισχύος 2x40 Watt μπορεί να επιτευχθεί χάρη στον ενσωματωμένο ενισχυτή. Το μεγάφωνο διαθέτει στερεοφωνική είσοδο γραμμής και balanced είσοδο μέσω τερματικού μπλοκ, επιτρέποντας τη σωστή σύνδεση με κάθε είδους πηγή ήχου.

Όταν δεν ανιχνεύεται σήμα εισόδου, η λειτουργία αυτόματης αναμονής μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, καθιστώντας το ARES5A συμβατό με το πρότυπο Energy Star. Ένας διακόπτης στο πίσω μέρος της συσκευής επιτρέπει την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας αναμονής ήχου όταν χρειάζεται.

Όπως και με κάθε λύση ήχου που σχεδιάζει, η AUDAC έδωσε μεγάλη σημασία στην ευκολία εγκατάστασης του ηχείου. Το περίβλημα και η βάση στήριξης, κατασκευασμένα από υλικό ABS, παρέχουν μια ακόμη πιο κομψή και μοντέρνα εμφάνιση. Το σύστημα σύνδεσης παρέχει στον χρήστη ευέλικτες επιλογές στερέωσης, καθιστώντας ικανή την τοποθέτηση του ηχείου τόσο οριζόντια όσο και κάθετα, με κλίση έως 45° και από τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να τοποθετηθεί στη σωστή κατεύθυνση. Λόγω του γεγονότος ότι ο ίδιος ο βραχίονας αποτελείται από 2 γωνίες 45°, η εγκατάσταση σε γωνίες ή ακόμη και σε οροφές μπορεί εύκολα να επιτευχθεί. Επιπλέον, η AUDAC κατασκεύασε ένα προαιρετικό σετ βραχίονα στήριξης MBK455, το οποίο επιτρέπει επιπλέον κλίση 90° όταν χρειάζεται.

Δίνεται επίσης η δυνατότητα σύνδεσης μέσω RJ45 με επιτοίχια πάνελ WP2xx, επιτρέποντας την επέκταση του συστήματος μέσω απομακρυσμένων μονάδων εισόδου, ενώ παράλληλα εγγυάται εύκολο έλεγχο. Διατίθεται ποικιλία πάνελ με διαφορετικές δυνατότητες απομακρυσμένης εισόδου, όπως σύνδεση Bluetooth, είσοδος Line και είσοδος XLR για σύνδεση σε οποιαδήποτε προτιμώμενα μικρόφωνα.

Η φιλικότητα προς το χρήστη ενισχύεται από την δυνατότητα παράλληλου ελέγχου μιας συστοιχίας έως και τεσσάρων μονάδων ARES. Μέσω απομακρυσμένων πάνελ ελέγχου, σας δίνεται η δυνατότητα να ελέγχετε και να μοιράζεστε τις εισερχόμενες εισόδους σε έως και τέσσερα σετ ARES και να αλλάζετε γρήγορα είσοδο ή/και ένταση. Μάθετε ΕΔΩ περισσότερα για το ARES5A...

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση