Διαφήμιση
Δευτέρα, 23 Αύγουστος 2021 15:57

Νέο Microflex MX415DUAL Cartridge Mic από τη Shure

Δυο σε ένα… Το νέο Microflex MX415DUAL Cartridge Microphone της Shure αποτελεί μια ευέλικτη υλοποίηση μικροφώνου χαμηλού προφίλ, τύπου gooseneck, που φιλοξενεί δυο ‘κεφαλές’ με πυκνωτικές κάψες καρδιοειδούς πολικού διαγράμματος.
Κάθε κάψα στέλνει το σήμα σε ανεξάρτητο προενισχυτή εξόδου, υποστηρίζοντας έτσι multi-feed audio δίχως την ύπαρξη ενός cluster μικροφώνων που συχνά είναι ενοχλητικό οπτικά, ειδικά όταν βρίσκεται σε πόντιουμ μπροστά σε ομιλητές.

Σημειωτέον ότι αμφότερα τα audio signal path του Microflex MX415DUAL Cartridge Gooseneck Microphone είναι απολύτως απομονωμένα μεταξύ τους, με την ανεξάρτητη γείωση να εξασφαλίζει ότι οι όποιες ηλεκτρικές παρεμβολές δεν μεταφέρονται μεταξύ των μικροφώνων. Το μικρόφωνο υποστηρίζει την τεχνολογία Integrated CommShield για την εξάλλειψη των RF παρεμβολών από mobile συσκευές, διασφαλίζοντας έτσι την καθαρότητα του σήματος.

Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και τη βέλτιστη κάλυψη κάθε ανάγκης και εφαρμογής, οι κεφαλές του μικροφώνου είναι εναλλάξιμες και μπορούν να αντικατασταθούν από αντίστοιχες, με κάψες διαφορετικών πολικών διαγραμμάτων…
Το μικρόφωνο διαθέτει δυο καλώδια (μήκους 1,5 μέτρου) που τερματίζουν σε δυο υποδοχές τύπου TQG 4-pin female connectors.

Επίσης, υπάρχουν και δυο εξωτερικοί in-line preamps με 3-pin XLR connectors, ενώ το διαθέσιμο shock mount του μικροφώνου, παρέχει απομόνωση της τάξης των 20 dB από τους θορύβους των δονήσεων της επιφάνειας προσαρμογής και τοποθέτησης του μικροφώνου.
Τέλος, ένα πλήρες kit που συνοδεύει το μικρόφωνο, περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα σύνεργα για τη μόνιμη ή προσωρινή στερέωση και τοποθέτηση του μικροφώνου...

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Microflex MX415DUAL Cartridge Microphone της Shure, θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία SOUNDMAZE Ευθυμιάδης.

Επαφή
SOUNDMAZE - Ευθυμιάδης
τηλ.210-654 7730

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση