Διαφήμιση
Δευτέρα, 15 Φεβρουάριος 2021 19:39

Νέα DiGiCo Quantum225

Η DiGiCo παρουσίασε το νέο της μίξερ της τεχνολογικά εξελιγμένης και επεξεργαστικά πανίσχυρης οικογένειας Quantum.
Η νέα Quantum 225 είναι ευέλικτη χάρη στις compact διαστάσεις και περιλαμβάνει όλες τις τεχνολογικές αρετές της οικογένειας Quantum της DiGiCo. Υποστηρίζει 72 κανάλια εισόδου, 36 busses + Master Buss και 12×12 Matrix, ενώ διαθέτει 4 θύρες MADI και δυο θύρες DMI, 8 x 8 analogue και 4 AES channels για local I/O, ενσωματωμένο UB MADI, optional optics και Waves SoundGrid και διπλό τροφοδοτικό.

Φυσικά ενσωματώνει όλα τα γνωστά καλούδια της σειράς Quantum συμπεριλαμβανομένων των Mustard Processing channel strips, Spice Rack plugin style native FPGA processing options, Nodal Processing και True Solo.

Η κονσόλα διαθέτει μια TFT οθόνη αφής 17-ιντσών υψηλής φωτεινότητας με την εφαρμογή Quantum Dark που συναντήσαμε και στην Quantum338, που σε συνδυασμό με τις συνολικά 41 mini TFT οθόνες που βρίσκονται στην επιφάνειας εργασίας προσφέρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στο χειριστή.

Ωστόσο, αυτό που είναι πραγματικά μοναδικό στην Quantum225 είναι η ύπαρξη ενός custom πολυχρηστικού βραχίονα στο αριστερό τμήμα της επιφάνειας εργασίας που χρησιμεύει στη σωστή και ασφαλή στήριξη και τοποθέτηση μιας εξωτερικής οθόνης, ενός KLANG kontroller κλπ ανάλογα με τις ανάγκες της παραγωγής και του χειριστή.

Τα νέα compact διαστάσεων, 6U DQ και MQ racks υποστηρίζουν DANTE πρωτόκολλο και έχουν σχεδιαστεί εξαρχής για την υποστήριξη των πλέον σύγχρονων αναγκών διασύνδεσης και Audio over IP (AoIP) περιβάλλον δικτύωσης.

Τα νέα racks περιλαμβάνουν 48 mic/line εισόδους, 24 αναλογικές εξόδους και έως και 8 ψηφιακές εξόδους AES, ενώ η ευελιξία και η διαμόρφωση των I/O είναι εύκολα διαχειρίσιμη και μέσω των TFT Configuration οθονών που ενσωματώνουν τα ρακ. Ως στάνταρ παροχές περιλαμβάνονται τα διπλά τροφοδοτικά και η δυνατότητα λειτουργίας στα 48k ή στα 96k.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα Quantum225 θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία της Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση