Διαφήμιση
Παρασκευή, 02 Οκτώβριος 2020 13:03

Η L-Acoustics αποκάλυψε το νέο Κ3

H Κ Series από χθες εμπλούτισε τη γκάμα της με το νέο Κ3 που αποτελεί το μικρότερο full-range ηχείο της σειράς, το οποίο απευθύνεται σε mid-size events με χωρητικότητα από 1.000 έως 10.000 θεατές.
Το νέο K3 διαθέτει καμπίνα κατά 33% μικρότερη από αυτή του μεγαλύτερου αδελφού του Κ2 και ζυγίζει μόλις 43 κιλά, και το μεγάλο ατού του είναι ότι αποτελεί ένα μεγάλο full range ηχείο με 12ιντσα γούφερ σε footprint καμπίνας 10ιντσου, που σημαίνει ότι είναι ευέλικτο και ελαφρύ και νιώθει άνετα σε μικρότερα venues όπου δύσκολα φιλοξενούνται τα μεγαλύτερα αδέλφια του.

“Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Florent Bernard Executive Director of Application Design της L-Acoustics, «το νέο Κ3 είναι πανέτοιμο για τα events του σήμερα και του αύριο».
Δεν έχει ανάγκη από συνοδό subwoofer αναρτημένο δίπλα του στο array, καθώς αποτελεί μια full range υλοποίηση με δυο 12ιντσα γούφερ κι ένα 4ιντσο HFdriver, διαθέτει long-throw χαρακτηριστικά κάλυψης, ενώ ‘ματσάρει’ ιδανικά με τα μεγάλα του αδέλφια Κ1 και Κ2 όταν απαιτηθεί η συνύπαρξή τους σε event μεγάλης κλίμακας.

Το Κ3 αποτελεί μια νέα δίδρομη WST υλοποίηση που ενσωματώνει όλες τις προηγμένες τεχνολογίες και πατέντες που έχει εφαρμόσει η εταιρία στα μεγαλύτερα αδέλφια της σειράς τόσο στην καμπίνα και τις μονάδες όσο και στο σύστημα rigging, ενώ ενσωματώνει και την τεχνολογία Panflex  της L-Acoustics που επιτρέπει στους sound designers την εύκολη και γρήγορη επιλογή οριζόντιας διασποράς για τη βέλτιστη κάλυψη κάθε χώρου, προσφέροντάς τους συνολικά 4 επιλογές: 70° ή 110° symmetrical ή 90° asymmetrical και στις δυο πλευρές.

Φυσικά ‘φοράει’ τον πατενταρισμένο κυματοδηγό DOSC της L-Acoustics για long-throw επιδόσεις (>35 m), με bandwidth που εκτείνεται από 42 Hz έως 20 kHz (-10 dB, 70° directivity) και μέγιστο SPL που ανέρχεται στα 143 dB.
Το Κ3 δεν έχει ανάγκη από dedicated subwoofer, για χρήση ως main σύστημα στις περισσότερες εφαρμογές που θα χρησιμοποιηθεί, ακόμα και ως συνοδό των K1 και K2 εκτελώντας χρέη outfill ή delay συστήματος.
Ωστόσο, σε απαιτητικές εφαρμογές μπορεί να συνοδευτεί από τα KS28 subwoofers, καλύπτοντας κάθε ανάγκη και απαίτηση σε SPL και low end.

Οσον αφορά την οδήγησή του, ένας LA12X amplified controller μπορεί να οδηγήσει έως και 6 K3, κάτι που σημαίνει ότι ένα απλό LA-RAK AVB μπορεί να οδηγήσει έως και 18 K3. Επίσης, η L-Acoustics επισήμανε ότι εντός της επόμενης χρονιάς θα έχει έτοιμη και την installation έκδοση του Κ3, την K3i.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Κ3 (άφιξη, διαθεσιμότητα, τιμή κλπ) θα σας δώσουν στην Omikron Electronics…

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση