Διαφήμιση
Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2020 11:42

Συσκευή απολύμανσης UVC από τη Megaevent

Από την εταιρία Μegaevent λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τη διάθεση στην Ελληνική αγορά των συσκευών απολύμανσης GSUV της Golden sea…

Μegaevent – Δελτίο Τύπου
«Προβλέποντας τις ανάγκες που δημιουργήθηκαν εν μέσω της πανδημίας του ιού Covid-19, το εργοστάσιο κατασκευής των φωτιστικών σωμάτων της Ayrton έστρεψε το ενδιαφέρον του προς την κατασκευή συσκευών απολύμανσης με τη χρήση λαμπτήρων UVC.
Αυτή τη στιγμή διαθέτει στη παγκόσμια αγορά μία μεγάλη γκάμα από προϊόντα απολύμανσης επαγγελματικών χώρων καθώς και μικρότερων προσωπικής χρήσης. Τα προϊόντα αυτά διανέμονται στην Ελλάδα από τη Megaevent

Τι είναι το UVC;
UV (Ultraviolet light) είναι μία μορφή ακτινοβολίας που αποτελεί το μή ορατό φάσμα του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος. Το UVC είναι ένα κομμάτι αυτού του φάσματος, συνήθως 200nm-280nm και έχει αποδειχθεί ότι είναι το πιο αποτελεσματικό για απολύμανση καθώς έχει την ιδιότητα να σκοτώσει οποιοδήποτε ιό-βακτήριο ή μικρο-οργανισμό βρίσκεται στο οπτικό του πεδίο.

Πώς σκοτώνει ιούς και βακτήρια;
Το UVC, καταστρέφει τη μοριακή δομή του DNA και του RNA των μικροβιακών κυττάρων, μπλοκάροντας την ανάπτυξη και την αναπαραγωγή τους.

Οι συσκευές της GSUV χρησιμοποιούν τις λάμπες της OSRAM – PHILIPS, με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, πληρούν όλες τις προδιαγραφές και τεχνολογίες ασφαλείας, και φέρουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά προδιαγραφών της ευρωπαϊκής ένωσης.

Μελέτες έχουν δείξει ότι μετά από έκθεση του Covid-19 σε συγκεκριμένης ποσότητας ακτινοβολία UVC 254nm, ο ιός αδρανοποιείται και δε μπορεί να εξελιχθεί/πολλαπλασιαστεί. Η εταιρία μας διαθέτει ειδικούς πιστοποιημένους δοσομετρητές έκθεσης σε UVC ακτινοβολία, σε μορφή αυτοκόλλητου ή κάρτας, γνωστοποιώντας έτσι τη δόση της ακτινοβολίας που έχει λάβει μία επιφάνεια.
Η συσκευή διαθέτει remote control και αισθητήρα κίνησης, καθώς και αισθητήρα κλίσης σε περίπτωση πτώσης της.
Μετά την ενεργοποίησή της η συσκευή ξεκινά την απολύμανση μετά το πέρας των 3 λεπτών, για να μπορεί ο χρήστης της να φύγει με ασφάλεια από το δωμάτιο. Ο συνήθης χρόνος απολύμανσης κυμαίνεται από 30 έως 120 λεπτά, και η γκάμα των προϊόντων της μπορεί να καλύψει χώρους από 3 έως και 480 τετραγωνικά μέτρα.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι στη γκάμα των προϊόντων υπάρχει και συσκευή απολύμανσης εξοπλισμού. Για παράδειγμα ένα ιατρείο μπορεί να απολυμάνει τα εργαλεία του, ή μία εταιρία ενοικίασης να απολυμάνει τα μικρόφωνά της.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την πλήρη αντιπροσώπευση των προϊόντων της GSUV καθώς και τη τεχνική ενημέρωση και εκπαίδευση χρήσης των καταναλωτών για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία των συσκευών».

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Megaevent…

Επαφή
Megaevent

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση