Διαφήμιση
Σάββατο, 11 Ιούλιος 2020 13:55

Τα custom In-ear monitors της Soundz

Από την εταιρία Soundz, που είναι Ελληνική και ειδικεύεται αποκλειστικά στην κατασκευή In-ear monitors και ωτασπίδων, λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου…

Soundz – Δελτίο Τύπου
"Η εταιρία Soundz, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, υπερήφανα παρουσιάζει τα custom In-ear monitors, ακουστικά για επαγγελματίες μουσικούς και τραγουδιστές με απαράμιλλη ποιότητα ήχου, τέλεια εφαρμογή και απόλυτη άνεση σε κάθε αυτί.
Καλλιτέχνες και μουσικοί όπως ο Κώστας Μακεδόνας, ο Μύρωνας Στρατής, η Χρύσπα, ο Τόνυ Κονταξάκης, ο Κυριάκος Κυριακού και πολλοί άλλοι, μας έχουν εμπιστευτεί.
Τα κατασκευάζουμε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, με την τελευταία τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης (3d printing).

Με τρία μοντέλα στην γκάμα μας, το BOOST (δύο οδηγών), το PURE (τριών οδηγών) και το ULTRA (τεσσάρων οδηγών), προσφέρουμε στον επαγγελματία μουσικό ακριβώς αυτό που χρειάζεται, με τιμές από 390€, σε ποιότητα αντάξια μεγάλων εταιριών του εξωτερικού.

Παρέχουμε 5 χρόνια εγγύηση, 30 ημέρες επιστροφής χρημάτων, δωρεάν συντήρηση ανά 6 μήνες, 60 ημέρες εγγύηση εφαρμογής και την υπηρεσία 24h pro support (service και υποστήριξη μέσα σε 24 ώρες).
Διαθέτουμε 22 κέντρα πανελλαδικώς για τη λήψη μέτρων των ακουστικών πόρων. Διαθέτουμε επίσης και universal έκδοση για δοκιμή ή και ενοικίαση των ακουστικών μέσω των εταιριών. Για όποιον ενδιαφέρεται μπορούμε να τα αποστείλουμε για δοκιμή."

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία Soundz…

Επαφή
Soundz

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση