Διαφήμιση
Τρίτη, 25 Φεβρουάριος 2020 10:04

H Tasker στη Digikal

Από την εταιρία Digikal ανακοινώθηκε η αποκλειστική αντιπροσώπευση των καλωδίων της Ιταλικής Tasker για τη χώρα μας, μέσω του ακόλουθου δελτίου τύπου…

Δελτίο τύπου – Digikal
«Αγαπητοί συνεργάτες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Ιταλικής εταιρίας κατασκευής καλωδίων Tasker, στην Ελληνική αγορά. 
Η Tasker, ανήκει στην εταιρία Milan Srl a socio Unico, με έδρα την πόλη Cusago του Ιταλικού βορά (δίπλα στο Μιλάνο) και εδώ και 43 χρόνια (από το 1977) κατασκευάζει μια εκτεταμένη γκάμα καλωδίων, connectors και αξεσουάρ υψηλών προδιαγραφών ποιότητας για μια σειρά από τομείς, όπως: Audio, Video, Broadcast, Data Network, Automotive, Electronics και Industrial καλώδια ικανά να καλύψουν κάθε εφαρμογή διασύνδεσης. 
Ενδεικτικό της γκάμας της εταιρίας είναι το γεγονός ότι έχει στον κατάλογό της περισσότερους από 3.000 κωδικούς και τύπους καλωδίων για διάφορες εφαρμογές διασύνδεσης, ενώ εγγυάται την άμεση διαθεσιμότητα κάθε τύπου καλωδίου.

Quality: the winning force
Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι ξεκάθαρη, με το βασικό της τσιτάτο να είναι το «Quality: the winning force», καθώς στην Tasker πιστεύουν στην ποιότητα των υλικών τους, και στην ποιότητα συναρμογής των καλωδίων τους, αλλά και στο γεγονός ότι η εμπορική καταξίωση έρχεται πρωτίστως μέσω της ποιότητας καταρχάς, αλλά και της υποστήριξης των πελατών κατά δεύτερον. 
Στην Tasker λειτουργεί και τμήμα κατασκευής custom καλωδίων σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχει θέσει ο πελάτης, με την παραγωγή να ξεκινάει από τα 2.000 μέτρα και να απαιτούνται περί τις 20 με 30 εργάσιμες ημέρες για την ολοκλήρωση custom παραγγελιών κάθε είδους και για κάθε τομέα.

Η εταιρία διαθέτει επίσης τμήμα τεχνικής υποστήριξης των πελατών, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουν και στο R&D τμήμα της Tasker, αλλά και στον τομέα προώθησης και marketing των προϊόντων τους που τα υποστηρίζουν με καμπάνιες στον ειδικό τύπο, με συμμετοχή σε εκθέσεις σε όλο τον κόσμο, ενώ φροντίζουν να διατίθενται σε πιστοποιημένα και αναγνωρισμένα σημεία πώλησης.
Με την ανάληψη της αντιπροσώπευσης της Tasker, είμαστε πλέον σε θέση να καλύψουμε όλες τις ανάγκες καλωδίωσης, με καλώδια υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων και για κάθε τομέα και για κάθε έργο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καλώδια της Tasker επικοινωνήστε μαζί μας…»

Επαφή
Digikal

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση