Διαφήμιση
Πέμπτη, 16 Ιανουάριος 2020 21:42

Νέο Kara II από την L-Acoustics

Οι φήμες υπήρχαν και επιβεβαιώθηκαν στην έκθεση NAMM 2020 που άνοιξε σήμερα τις πόρτες της στο Anaheim της Καλιφόρνια. Εκεί η L-Acoustics παρουσίασε το νέο της Kara line array, το Kara II (στο meeting room 17208.) που αποτελεί μια ουσιαστική αναβάθμιση του δημοφιλούς KARA.

Τα νέα Kara II υποστηρίζουν την πατενταρισμένη τεχνολογία Panflex της L-Acoustics (που πρωτοεφαρμόστηκε στα Κ2), προκειμένου να προσαρμόζεται εύκολα από τον εγκαταστάτη η διασπορά τους στην γεωμετρία οποιουδήποτε χώρου ακρόασης.
Ως γνωστόν, μέσω των πτερυγίων Panflex επιτυγχάνεται με απλό, αποτελεσματικό και ακριβή τρόπο η ρύθμιση της κατευθυντικότητας του κυματοδηγού, προσφέροντας στους εγκαταστάτες τη δυνατότητα να σχεδιάζουν και να καλύπτουν ηχητικά με ιδιαίτερα μεγάλη ακρίβεια κάθε σημείο του χώρου ακρόασης σε οποιαδήποτε εγκατάσταση.
Τα 4 διαφορετικά διαγράμματα κάλυψης που υποστηρίζει το Kara II είναι τα εξής: 70° ή 110° symmetrical και 90° asymmetrical, είτε στην δεξιά είτε στην αριστερή πλευρά. Στην διαμόρφωση των 70° ωστόσο, το Kara II αποδίδει 2 dB υψηλότερη στάθμη σε σχέση με τις 110°.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Florent Bernard, executive director of application design της L-Acoustics…
«Το Kara εδώ και μια 10ετία αποτελεί το best-seller της εταιρίας για τον εξής λόγο: είναι ελαφρύ, ισχυρό, με πολύ καλή SPL επίδοση για την κατηγορία του, αποτελώντας το ιδανικό εργαλείο δουλειάς για Live και Installation περιβάλλον.
Ωστόσο, όταν παρουσιάσαμε την τεχνολογία Panflex στη βιομηχανία, οι πελάτες μας μας είπαν ότι αυτό ήταν το μόνο πράγμα που λείπει από το Kara. Φυσικά τους ακούσαμε και πλέον το νέο Kara II πηγαίνει τα μεσαίου φορμά line arrays σε άλλο επίπεδο».

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά Kara II:
Type: Two-way active WST enclosure
Bandwidth: (-10 dB): 55 Hz – 20 kHz ([KARA II_70])
Maximum SPL: 142 dB ([KARA II_70])
Coverage angle: 70° / 110° symmetric or 90° asymmetric (35°/55°)
Weight: 26 kg / 57 lb

Σύμφωνα με την εταιρία, το Kara II που προορίζεται για rental εφαρμογές θα είναι διαθέσιμο τον προσεχή Μάρτιο, ενώ η αντίστοιχη installation έκδοση θα είναι διαθέσιμη αργότερα εντός του τρέχοντος έτους…

Για περισσότερες πληροφορίες ωστόσο, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Omikron Electronics…

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση