Διαφήμιση
Πέμπτη, 09 Ιανουάριος 2020 12:13

Yamaha RIVAGE PM systems με L-ISA DeskLink

Η L-Acoustics μόλις διεύρυνε τις συμβατές με την πλατφόρμα L-ISA κονσόλες, προσθέτοντας στους συνεργάτες της την Yamaha Professional Audio, η οποία μέσω των μίξερ της κορυφαίας σειράς Rivage PM7 και PM10 υποστηρίζει πλέον τη λειτουργία L-ISA DeskLink.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Sherif El Barbari, διευθυντής του L-ISA Labs, η συνεργασία με την ομάδα μηχανικών της Yamaha είχε ως αποτέλεσμα την ολοκληρωμένη ενσωμάτωση των L-ISA object controls στο mixing workflow της κορυφαίας σειράς Rivage της Yamaha.
Ετσι, μέσω των Rivage μίξερ για κάθε mono ή stereo κανάλι εισόδου, θα υποστηρίζεται απευθείας έλεγχος των L-ISA Objects και Groups μέσω της επιφάνειας εργασίας της κονσόλας και των οθονών αφής της.
Τα 5 βασικοί παράμετροι του L-ISA (Pan, Width, Distance, Elevation, Aux send) θα είναι επίσης αποθηκευμένες για κάθε object στα Scenes της κονσόλας με δικό τους recall scope.

Αντίστοιχα ο Chris Angell, υπεύθυνος R&D της Yamaha Pro Audio, εξέφρασε τη δική του ικανοποίηση για τη συνεργασία με την ομάδα της L-Acoustics για τη δημιουργία ενός εξειδικευμένου, ολοκληρωμένου και ευέλικτου user interface, ενώ επισήμανε ότι το εν λόγω project θα αποτελέσει σημαντικό πλεονέκτημα για τους πελάτες και τους πολυάριθμους χρήστες των μίξερ της Yamaha ανά τον κόσμο.

Όπως είπαμε και στον πρόλογο, οι κονσόλες Yamaha Rivage με το L-ISA DeskLink θα πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους στην επερχόμενη έκθεση Prolight & Sound 2020 της Φρανκφούρτης...

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση