Διαφήμιση
Τρίτη, 03 Σεπτέμβριος 2019 22:44

Νέα σειρά MixPre II από τη Sound Devices

Η Sound Devices παρουσιάζει τη νέα σειρά MixPre II σε συνέχεια των βραβευμένων συσκευών καταγραφής MixPre, που σύμφωνα με την εταιρία, επαναπροσδιορίζουν τα όρια του επαγγελματικού ήχου. Η σειρά MixPre εισήγαγε νέες δυνατότητες εγγραφής και υψηλή απόδοση σε μια καινούργια γενιά  χρηστών της Sound Devices. Η νέα σειρά MixPre II αναβαθμίζει την οικογένεια MixPre, ώστε να μπορείτε να επεκτείνετε τα όρια εγγραφής σας με αυτοπεποίθηση.

Τα MixPre-3 II, MixPre-6 II και MixPre-10 II έχουν βελτιωθεί σημαντικά σε όλους τους τομείς, με καταγραφή στα 32-bit, πατενταρισμένη A-to-D μετατροπή σε ευρεία δυναμική περιοχή, παραγωγή εσωτερικού time code και εγγραφή μέχρι και 192 kHz δειγματοληψία σε όλα τα μοντέλα. Τα κανάλια που έχουν εγγραφεί μπορούν  να αντιγράφουν αυτόματα σε μια μονάδα USB για εύκολη μεταφορά αρχείων. Η νέα γενιά  προσφέρει ρύθμιση των παραμέτρων Limiter.

Όπως και τα αρχικά MixPre-3, MixPre-6 και MixPre-10T, έτσι και η σειρά MixPre II διαθέτει, ειδικά διαμορφωμένους προενισχυτές μικρόφωνου τύπου Kashmir με εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο θορύβου στα  -130 dBV. Με τους ποιοτικούς προ ενισχυτές Kashmir και την επιπλέον δυναμική περιοχή στα 32 bit (float) η ποιότητα ήχου περιορίζεται μόνο από τις δυνατότητες του μικροφώνου.
Όλα τα μοντέλα της σειράς MixPre II περιλαμβάνουν πλέον μια πλήρη ενσωματωμένη time code γεννήτρια της οποίας η ακρίβεια φτάνει τα 0,2 ppm (0,5 καρέ σε 24 ώρες). Όταν η μονάδα απενεργοποιηθεί θα διατηρήσει ακριβή time code για έως και τέσσερεις ώρες, ακόμη και χωρίς μπαταρίες ή εξωτερική τροφοδοσία.

Η σειρά MixPre II διαθέτει τις ίδιες μικρές διαστάσεις με την πρώτη γενιά. Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα μοντέλα της νέας γενιάς MixPre II θα σας δώσουν στην Audigys...

Επαφή
Audigys

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση