Διαφήμιση
Δευτέρα, 17 Ιούνιος 2019 00:23

Clair Brothers: Ντεμπούτο για το C10

Την ‘τρύπα’ που είχε στη line array σειρά C, έκλεισε η Clair Brothers παρουσιάζοντας το νέο της σύστημα C10 στα πλαίσια της InfoComm 2019, κι έτσι ανάμεσα στο 8ιντσο και στο 12ιντσο μοντέλο της (C8 και C12 αντίστοιχα) υπάρχει πλέον το ολοκαίνουργιο C10-TrueFit, ένα midsize line array με 10ιντσα γούφερ…
Ως γνωστόν τα συστήματα TrueFit έχουν σχεδιαστεί προκειμένου να μειώνουν την ενέργεια που ‘χάνεται’ σε τοίχους και ταυτόχρονα να διευρύνουν τη στερεοφωνική εικόνα σε μια ακόμα μεγαλύτερο μέρος του κοινού.

Το C10, όπως άλλωστε και τα C12 και C8, ‘φοράει’ μονάδες νέας γενιάς και τεχνολογίας, χάρις τις οποίες μειώνονται οι απαιτήσεις σε ενισχυτικά (βάρος, κανάλια κλπ) ενώ παράλληλα ενισχύεται η δυνατότητα του συστήματος για digitally beam-steered στον κάθετο άξονα μέσω F.I.R. processing.

Οσον αφορά την οριζόντια κάλυψη και το C10 έρχεται με στάνταρ κυματοδηγό 100° H x 15° V, όμως ο χρήστης μπορεί να επιλέξει κυματοδηγό με βάση το οριζόντιο διάγραμμα κάλυψης που επιθυμεί, μεταξύ 70° και 120° (με βήμα κάλυψης 10°).
Περισσότερες πληροφορίες για το νέο C10-TrueFit θα σας δώσουν στην Mega Sound…

Επαφή
Mega Sound

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση