Διαφήμιση
Παρασκευή, 14 Ιούνιος 2019 11:59

Νέα σειρά Mezzo από την Powersoft

Η Powersoft παρουσίασε μια νέα σειρά ενισχυτών στην έκθεση InfoComm 2019. Η σειρά ονομάζεται Mezzo και απευθύνεται στην αγορά του AV/IT, ενώ απαρτίζεται συνολικά από 8 μοντέλα με το κάθε ένα να υποστηρίζει διαφορετικά αποθέματα ισχύος και δυνατότητες διασύνδεσης.
Οι ενισχυτές της νέας σειράς διακρίνονται για την ευελιξία τους, το απλότητα και ευκολία του set up τους, ενώ μπορούν να ελεγχθούν από απόσταση κάνοντάς τους έτσι ακόμα πιο ελκυστικούς για τους integrators και εγκαταστάτες A/V συστημάτων.

Τα 8 διαθέσιμα μοντέλα της σειράς Mezzo υποστηρίζουν 4 κατηγορίες ισχύος, ενώ κάθε ένας προσφέρεται σε  “A” (Analog) ή “AD” (Analog-Digital) έκδοση που υποστηρίζει πρωτόκολλο Dante/AES67.
Οσον αφορά τις επιδόσεις τους τα επίπεδα ισχύος που υποστηρίζουν είναι της τάξεως των 320W (4 x 80W και 2 x 160W) και 600W (4 x 150 ή 2 x 300W).
Τα AD μοντέλα εκτός από Dante και AES67 integration, διαθέτουν και εσωτερικό Gigabit Ethernet switch καθώς και μια δεύτερη θύρα δικτύου που σημαίνει ότι πολλά προϊόντα μπορούν να μοιραστούν το ίδιο καλώδιο δικτύου.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην εταιρία DNA Systems…

Επαφή
DNA Systems

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση