Διαφήμιση
Δευτέρα, 08 Απρίλιος 2019 17:06

Mustard και Μπαχαρικά για τη νέα Quantum 7

Το ψηφιακό οπλοστάσιο της νέας SD7 που φιλοξενεί τη μηχανή Quantum 7 processing engine, εμπλουτίσθηκε ακόμα περισσότερο, καθώς στην Prolight + Sound 2019 εδώ στη Φρανκφούρτη αποκαλύφθηκε η ‘Μουστάρδα’ (Mustard channel) με σκοπό να κάνει ακόμα πιο γευστικές τις μίξεις της.
Στο ενδότερα του Mustard channel και του Spice Rack, μας ξενάγησε ο Jaap Pronk της DiGiCo.

Mustard channel...
Το Mustard αποτελεί ένα νέο σετ από αλγόριθμους και λειτουργίες για το channel strip processing της μηχανής Quantum 7ης γενιάς, που προσδίδουν μεγαλύτερη ευελιξία και έξτρα δημιουργικές δυνατότητες για κάθε μίξη. Το Mustard channel εκμεταλλεύεται πλήρως τις υποδομές και τις δυνατότητες της μηχανής Quantum 7ης γενιάς. 
Το Mustard channel μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με το στάνταρ SD processing και να προσθέσει νέους pre-amp, filters, EQ, gate και μια επιλογή από εκλεκτούς κομπρέσσορες σε κάθε κανάλι της κονσόλας.

Στις επιλογές Mustard Tube περιλαμβάνεται κι ένα πλήρως ελεγχόμενο Pre-Amp Modeller που δίνει πρόσβαση σε κάθε τμήμα του front-end drive, με τα Mustard Dynamics να περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, Vintage VCA και Optical compressor types που προσομοιώνουν μερικά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της αγοράς. Όλα αυτά επιτρέπουν στο χρήστη να δημιουργήσει τον απαραίτητο έξτρα χαρακτήρα σε κάθε κανάλι της μίξης του, αλλά και σε κάθε κανάλι εξόδου.

και Spice Rack...
Παράλληλα, η DiGiCo παρουσίασε το Spice Rack που περιλαμβάνει νέους επεξεργαστές που μπορούν να προστεθούν σε οποιοδήποτε σημείο, οποιουδήποτε καναλιού της SD7 Quantum και ελέγχονται από το Master screen και τα  worksurface controls που αντιστοιχούν σε αυτό.
Η πρώτη προσθήκη στο Spice Rack θα είναι ένας six-band compressor που ενσωματώνει δυο floating bands και επιτρέπει πλήρη και λεπτομερή έλεγχο και πρόσβαση σε προεπιλεγμένες από το χρήστη συχνοτικές περιοχές. 
Όπως μας ανέφερε ο Jaap οι συγκεκριμένε δυνατότητες Mustard channel και Spice Rack θα είναι διαθέσιμες προς τα τέλη του χρόνου…

Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της DiGiCo στη χώρα μας…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση