Διαφήμιση
Τετάρτη, 30 Ιανουάριος 2019 23:17

KSL System από τη d&b audiotechnik

Ντεμπούτο στη NAMM 2019 για το KSL System, που αποτελεί το μικρότερο εκπρόσωπο της επίσης νέας σειράς SL-Series της d&b audiotechnik.
Το KSL προορίζεται για κάθε είδους εφαρμογές (mobile ή installed), από large scale arenas, στάδια και φεστιβάλ έως μικρότερα clubs, θέατρα και μικρότερους συναυλιακούς χώρους.

Το σύστημα περιλαμβάνει τα μοντέλα KSL8 και KSL12 που διαφέρουν ουσιαστικά, μόνο ως προς τη διασπορά τους στον οριζόντιο άξονα (το πρώτο έχει διασπορά 80˚ και το δεύτερο διασπορά 120˚). 
Η κάθε καμπίνα φοράει δυο 10-inch drivers τοποθετημένα στην μπροστινή μπάφλα και δυο side firing 8-ιντσα drivers για την εφαρμογή καρδιοειδούς λειτουργίας και ακρίβειας ως προς την κατευθυντικότητα, ταυτόχρονα με το διευρυμένο LF headroom προς τους ακροατές. Οσον αφορά τις μεσαίες και τις υψηλές, γι’ αυτές φροντίζουν ένα 8ιντσο driver και δυο custom designed HF drivers με 3ιντσο πηνίο φωνής.

Η σειρά ολοκληρώνεται με τα SL-SUB / SL-GSUB subwoofers που αναλαμβάνουν το low end του συστήματος, διαθέτοντας δυο γούφερ 21 ιντσών στην εμπρόσθια μπάφλα, ενώ ένα ακόμα driver21 ιντσών  εδράζεται στην πίσω μπάφλα και συνεισφέρει στην επίτευξη καρδιοειδούς λειτουργίας και αντίστοιχης διασποράς. 
Το SL-SUB μπορεί να αναρτηθεί, ενώ το SL-GSUB έχει σχεδιαστεί για ground stacked εφαρμογές. Το σύστημα οδηγείται από τους ενισχυτές D80 της d&b.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο KSL System της d&b audiotechnik θα σας δώσουν στην εταιρία Telmaco…

Επαφή
Telmaco

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση