Διαφήμιση
Πέμπτη, 24 Ιανουάριος 2019 20:09

Νέα προϊόντα από το Harman στη NAMM 2019

Ανάμεσα στα νεά προϊόντα του Harman Professional Solutions που παρουσιάζονται από σήμερα στη NAMM 2019, περιλαμβάνονται τα νέα ασύρματα μικροφωνικά συστήματα της σειράς DMS της AKG, τα JBL One series 104 reference monitors και μια πολύ σημαντική αναβάθμιση στη Soundcraft Ui24R με το 3.0 Firmware. Ας τα δούμε αναλυτικά…

JBL One Series 104 reference monitors
Τα νέα JBL One Series 104 monitors περιλαμβάνουν το νέο ομοαξονικό driver 4.5” της JBL που υπόσχεται full range ανανπαραγωγή δίχως την απαραίτητη ανάγκη συμπλήρωσης του φάσματος από subwoofer. Το ηχείο ενσωματώνει ενισχυτή με αποθέματα ισχύος 60-watt, τεχνολογίας Class D που επιτρέπει στο One Series να επιτύχει άνετα και απαραμόρφωτα 104dB SPL (peak).  Στην μπροστινή μπάφλα του ηχείου εφράζεται το ρυθμιστικό στάθμης, μια βοηθητική είσοδος και μια έξοδος ακουστικών, ενώ στο πίσω πάνελ υπάρχουν οι υποδοχές σύνδεσης.

AKG DMS series digital wireless systems
Η σειρά περιλαμβάνει το 8-κάναλο DMS300 και το 4-κάναλο DMS100 σε δυο εκδόσεις: ως μικρόφωνο χειρός ή instrument ή headset-ready body pack.
Η σειρά DMS προσφέρει 24-bit/48 kHz uncompressed audio coding, ιδιαίτερα χαμηλό latency και ασφάλεια σήματος μέσω AES 256-bit encryption.

Soundcraft Ui24R 3.0 Firmware update
Εδώ, όπως αναφέρει η εταιρία, έχουν λάβει χώρα αρκετές και σημαντικές αναβαθμίσεις. Καταρχάς, η νέα λειτουργία Cascade, επιτρέπει στους χειριστές να συνδέσουν δυο Ui24R μέσω Ethernet για να διπλασιάσουν τις δυνατότητες μίξης.
Οι χειριστές μπορούν εύκολα να επιλέξουν ανάμεσα σε Host και Remote units μέσω ενός αγγίγματος στο HTML5 screen user interface της Ui24R.

Μέσω της νέας λειτουργίας επιτυγχάνονται επίσης τα εξής: διπλασιασμός των εισόδων mic, η πρόσθεση ενός δεύτερου Ui24R ως submixer, η δυνατότητα δρομολόγησής του εντός του main Ui24R και η δυνατότητα των δυο Ui24R mixers να έχουν ανεξάρτητες μίξης, η καθεμιά με το δικό της ανεξάρτητο EQ/Gate/Compression. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν κάποιος μιξάρει ταυτόχρονα και FOH και monitors, ή μιξάρει για το FOH και ταυτόχρνονα κάνει streaming/live recording.

Η νέα αναβάθμιση του Ui24R περιλαμβάνει μια νεά λειτουργία Cue που επιτρέπει την αποθήκευση και γρήγορη ανάκληση των ρυθμίσεων της μίξης. 
Το ενσωματωμένο πολύεφέ της Lexicon εμπλουτίζεται με Reverb Pre-Delay, ενώ εξαιρετικά χρήσιμη θα φανεί στους χρήστες και η νέα λειτουργία απεικόνισης “Big Desktop” INFO view με όλο το περιβάλλον μίξης της Ui24R να παρουσιάζεται ως μια μεγάλη επιφάνεια εργασίας με τους χρήστες να μπουρούν να έχουν πλήρη απεικόνιση των γραφικών στα gate, compressor, EQ curve, FX και Aux sends και να με double-clicks να εναλλάζουν την επιφάνεια εργασίας με αυτή που θέλουν. Η εν λόγω λειτουργία έχει σχεδιαστεί για χρήση σε μόνιτορ εικόνας ανάλυσης 1080p.

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προϊόντα του Harman Professional Solutions θα σας δώσουν στην εταιρία Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση