Διαφήμιση
Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2018 23:05

Ντεμπούτο για 2 νέα DPA ‘subminiatures’

H DPA συρρίκνωσε τις μινιατούρες μικρόφωνά της και παρουσίασε δυο νέα Subminiatures, ένα Headset και ένα Lavalier…

Το d:fine 6066 Headset Subminiature Mic, διαθέτει κάψα 3mm (0.12 in) που ενσωματώνεται σε ένα ιδιαίτερα ευέλικτο και λειτουργικό headset, που διασφαλίζει ταυτόχρονα ασφαλή και σωστή τοποθέτηση ώστε το ηχητικό αποτέλεσμα να είναι πάντα το βέλτιστο δυνατό.
Φυσικά η συρρικνωμένη κατά 60% κάψα του μικροσκοπικού μικροφώνου ενσωματώνει τη νέα εξελιγμένη τεχνολογία CORE της DPA.
Το ευέλικτο gripping σύστημα στήριξης και προσαρμογής 3 σημείων, επιτρέπει στο σύστημα να τοποθετηθεί μπροστά, πίσω ή πάνω από το αυτί του χρήστη.
Επίσης εξελιγμένο είναι και το καλώδιο αλλά και το σύστημα διαχείρισης του καλωδίου που ελαχιστοποιεί τις φθορές και τα ‘κοψίματα’ στο καλώδιο.

6060 Series Subminiature Lavalier
Αντίστοιχα… συρρικνωμένο είναι και το d:screet™ 6060 CORE Subminiature Microphones με μέγεθος μόλις 3 mm (0.12 in), αποτελώντας ένα από τα μικρότερα lavalier μικρόφωνα της αγοράς.
Στα ατού του ότι μπορεί να κρυφτεί πλήρως στα ρούχα του ομιλητή, επιτρέποντάς του πλήρη ελευθερία κινήσεων, ενώ την ίδια στιγμή επιτυγχάνει, σύμφωνα με τη DPA, εξαιρετικές επιδόσεις ως προς την καταληπτότητα της φωνής. Φυσικά και αυτό ενσωματώνει την τεχνολογία CORE της DPA στην κάψα του, ενώ σύμφωνα με την εταιρία θα είναι διαθέσιμο από τον προσεχή Νοέμβριο.
Περισσότερες πληροφορίες για τα δυο νέα μικροσκοπικά μικρόφωνα της DPA θα σας δώσουν στην εταιρία Audio & Vision…

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση