Διαφήμιση
Τρίτη, 04 Σεπτέμβριος 2018 15:56

Audinate: νέα έκδοση Dante Domain Manager

Σύμφωνα με τον Joshua Rush, SVP of marketing and products, της Audinate, η νέα έκδοση που παρουσιάστηκε στην αγορά στις αρχές της χρονιάς έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής, ενώ πλεον με τις νέες αναβαθμίσεις το Dante Domain Manager είναι ακόμα πιο ευέλικτο και εύχρηστο ως πλατφόρμα εργασίας και ελέγχου.

Ιδού μερικές από τις αναβαθμίσεις της νέας έκδοσης του Dante Domain Manager...

Συμβατό με περισσότερες από 1000 συσκευές τρίτων κατασκευαστών
Το Dante Domain Manager υποστηρίζει πλέον περισσότερες από 1.000 συσκευές, ενώ για μεγαλύτερες εφαρμογές και εγκαταστάσεις Dante, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την έκδοση Platinum Edition.

Automatic Discovery for Legacy Devices
Πλέον η αυτόματη αναζήτηση προιόντων και συσκευών γίνεται ακόμα ευκολότερη καθώς αναγνωρίζονται πλέον και οι συσκευές pre-v4.0 αναβάθμισης, καθώς φυσικά και όσες διαθέτουν ήδη το 4.0 firmware.

Network Diagnostics Report
Η νέα έκδοση έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε το setup, το configuration και το troubleshooting να γίνονται ακόμα πιο γρήγορα ενώ η λειτουργία Network Diagnostics Report παρέχει άμεση πληροφόρηση σχετικά με το network configuration.

Editable Domain Names
Οι χρήστες μπορούν πλέον να μετονομάσουν τα Dante domains δίχως να είναι απαραίτητη η διαγραφή και η επαναδημιουργία τους.
Τέλος, το Dante Domain Manager διατίθεται σε 3 εκδόσεις, προκειμένου οι επαγγελματίες να επιλέξουν την κατάλληλη για το είδος της εγκατάστασης και το budget τους.

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση