Διαφήμιση
Τετάρτη, 06 Ιούνιος 2018 01:59

Ολοκαίνουργια L100 από την SSL

Η Solid State Logic ανακοίνωσε τη νέα της κονσόλα, τη ‘μικρή’ L100 που εντάσσεται στη σειρά κονσολών SSL Live της εταιρίας. 
Η L100 έχει τα ίδια χαρακτηριστικά (ηχητικά και τεχνικά) με τις μεγαλύτερες αδελφές της, όμως χάρη στο μικρό της μέγεθος και το πιο προσιτό της κόστος, απευθύνεται σε ένα πιο ευρύ κοινό επαγγελματιών και σε παραγωγές μικρότερου βεληνεκούς.

Η L100 ενσωματώνει 12 + 2 fader στην επιφάνεια εργασίας της, ενώ κατά τα άλλα διαθέτει όλες τις δυνατότητες και το configuration frame των μεγαλύτερων μίξερ της σειράς. Ωστόσο, όσοι επιθυμούν περισσότερα faders μπορύν να διευρύνουν την L100 με την προσθήκη του επίσης νέου Remote Tile της SSL, ενώ αντίστοιχες προσθήκες μπορούν να κάνουν και σε οθόνες, προσθέτοντας εξωτερική οθόνη αφής, αλλά και έλεγχο μέσω tablet.

Η L100 διαθέτει μια οθόνη αφής 17” μέσω της οποίας ο χειριστής έχει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του μίξερ, ενώ σε συνδυασμό με τα Quick Controls στο κεντρικό Fader tile ο έλεγχος και ο χειρισμός της κονσόλας γίνεται ακόμα πιο άμεσος και ευέλικτος. Στο κεντρικό Fader tile φιλοξενούνται επίσης τα Mute Group, Solo/Talkback, Assignable keys και Automation controls.

Η νέα L 100 υποστηρίζει 96 fully-processed paths, γεγονός που την καθιστά ικανή να ανταποκριθεί στο σύνολο των παραγωγών της κατηγορίας που απευθύνεται.
Αυτό σημαίνει ότι η κονσόλα μπορεί να υποστηρίξει έως 64 input channels, 36 aux sends, 12 stem groups, 12 VCAs και 4 masters. Επιπρόσθετα, είναι πάντα διαθέσιμα 4 x 32 input και 12-ouput matrix. Διαθέτει επίσης δυνατότητα διαμόρφωσης της σειράς της αλυσίδας του channel processing κάθε καναλιού (που περιλαμβάνει EQ, dynamics, tube emulation, delay, all-pass filter και δυο insert points), ενώ όσον αφορά το εσωτερικό FX rack αυτό φιλοξενεί μια διευρυμένη σουίτα από SSL.

Φυσικά είναι και εδώ διαθέσιμες οι εφαρμογές SOLSA PC app για online control και offline editing, καθώς και η εφαρμογή SSL Live TaCo (Tablet Control) mix app για ασύρματο έλεγχο και χειρισμό του μίξερ μέσω iPad και Android συσκευών.
Η κονσόλα παρουσιάζεται από σήμερα στην έκθεση Infocomm στην Αμερική, ενώ το καλό νέο είναι ότι είναι ήδη διαθέσιμη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα L100, καθώς και για τη διαθεσιμότητα και την τιμή διάθεσής της, θα σας δώσουν στην Audigys…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση