Διαφήμιση
Πέμπτη, 19 Απρίλιος 2018 15:06

Allen & Heath με πλήρες οπλοστάσιο

Η Allen & Heath κατέβασε φέτος στην Prolight+sound 2018 όλο το οπολοστάσιο των μίξερ της και των λύσεων που προσφέρει και όλα αυτά σε ένα μονίμως γεμάτο από κόσμο περίπτερο.
Το νέο προιόν για την Allen & Heath, το οποίο έκανε και ντεμπούτο στη Φρανκφούρτη ακούει στο όνομα PRIME. Η σειρά περιλαμβάνει input και output modules, τα οποία βασίζονται στις δεδομένες δυνατότητες ανάλυσης που προσφέρει ο 96 kHz XCVI FPGA επεξεργαστής που βρίσκεται στην καρδιά των συστημάτων μίξης dLive της εταιρίας.

Η σειρά PRIME περιλαμβάνει δυο προϊόντα, ένα Input Mic Pre module και ένα Line Output module που έχουν σχεδιαστεί για να ‘κουμπώσουν’ με το dLive DX32 expander rack, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με άλλα I/O. Όπως ανέφερε ο managing director της Allen & Heath, Rob Clark, για το νέο PRIME project ρωτήσαμε καταρχάς τον εαυτό μας το εξής απλό: ‘πως μπορούμε να πάμε ένα κορυφαία μίξερ σαν τη dLive στο επόμενο επίπεδο;” 
Eτσι με δεδομένη την ανάλυση των 96 kHz της πλατφόρμας του XCVI core ανέπτυξαν δυο υψηλής ανάλυσης μετατροπείς που περιλαμβάνουν ιδιαίτερα προσεγμένα υλικά (Nichicon FG Fine Gold Capacitors, βελτιώσεις στο στάδιο τροφοδοσίας, έξτρα γειώσεις και προστασία από ηλεκτρομαγνητικά πεδία) με στόχο το audiophile άκουσμα και τους πλέον απαιτητικούς με την ηχητική πιστότητα επαγγελματίες.

Σε περίοπτη θέση είδαμε και τη νέα σειρά ψηφιακών κονσολών 96kHz SQ, που προορίζονται για εφαρμογές live,  AV και εγκαταστάσεις. 
Τα δύο μοντέλα της σειράς, SQ-5 και SQ-6 είναι βασισμένα στην τεχνολογία XCVI 96kHz με επεξεργαστή FPGA της Allen&Heath.
H SQ-5 διαθέτει 16 ενσωματωμένους προενισχυτές και 17 faders, ενώ η SQ-6 διαθέτει 24 προενισχυτές και 25 faders. Και οι δύο κονσόλες είναι επεκτάσιμες σε έως και 48 εισόδους μέσω των remote expanders της Allen& Heath, ενώ διαθέτουν υποδοχή για κάρτες DANTE, WAVES κλπ

Φυσικά είδαμε και όλη τη γκάμα της σειράς QU, καθώς επίσης και τις κονσόλες της σειράς C Class της dLive και τις installation λύσεις της εταιρίας.
Η ναυαρχίδα S Class σειρά της dLive που απευθύνεται κυρίως σε touring εφαρμογές έδωσε δυναμικό παρών στην έκθεση καθώς αργά αλλά σταθερά μπαίνει σε μεγάλα διεθνή rider.

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προϊόντα της Allen & Heath στη χώρα μας, θα σας δώσουν στη Metro Audio Systems…

Επαφή
Metro Audio Systems

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση