Διαφήμιση
Παρασκευή, 29 Σεπτέμβριος 2017 17:23

Νέα Προϊόντα από τη Schoeps στην IBC 2017

Τέσσερα νέα προιόντα παρουσίασε η Schoeps στην πρόσφατη έκθεση IBC στο RAI του Αμστερνταμ. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε 4  προσθήκες στη πολύ επιτυχημένη σειρά “Colette” modular μικροφώνων, καθώς όπως λένε οι ίδιοι, κύριος στόχος και κίνητρο τους είναι να βελτιώνονται και να αναπτύσσονται συνεχώς.

Νέο καλώδιο KC
Το επανασχεδιαζόμενο καλώδιο τύπου KC, με πάχος 3 χιλιοστών είναι πλέον ιδιαίτερα εύκαμπτο, και διατηρεί την ανθεκτικότητα του στη σκληρή χρήση. Όλα τα προιόντα θα αντικατασταθούν με την καινούργια έκδοση του KC καλωδίου, το οποίο θα προσφέρεται και μεμονωμένα με μειωμένη τιμή.

Nέο MKH 8000 περίβλημα καλωδίου
Το 3 χιλιοστών MKH 8000 ενσωματώνει εσωτερικά οδηγό ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη ακρίβεια στην εγκατάσταση μικροφώνου.

Νέα βάση καλωδίου HC3
Eίναι μια βάση μινιατούρα για την ανάρτηση των μικροφώνων της σειράς CCM. Η στήριξη επιτυγχάνεται είτε απευθείας για τις κάψες MK ή μέσω του ενεργού καλωδίου KC στο οποίο προσαρμόζεται η επιθυμητή κάψα. Είναι συμβατό με όλα τα καλώδια 3 χιλιοστών.

Nέο MiniOCT  (Αmbience Recording)
Bελτιστοποιημένο setup L / C / R για ηχογράφηση του περιβάλλοντα χώρου, αντικαθιστώντας την διάταξη ORTF3D. Παραπλήσιο με τη “OCT” τεχνική του G. Theile προσαρμοσμένη από τον H. Wittek. Eίναι εφικτό να ανοίξει η στερεοφωνική εικόνα μειώνοντας το επίπεδο έντασης του κεντρικού καναλιού (C). Χρησιμοποιεί 3 super cardioid μικρόφωνα (CCM 41 L) σε τριγωνική διάταξη και με διακριτή δρομολόγηση στα κανάλια L / C / R.
Mήκος αντιανέμιου: 400mm, Yψος :145mm. Εξοδος σε XLR-7pin Male ,συμπεριλάμβάνεται καλώδιο τύπου breakout σε (3) XLR Male.
Περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτά, καθώς και για όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της Schoeps θα σας δώσουν στην εταιρία Audigys…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση