Διαφήμιση
Τρίτη, 26 Σεπτέμβριος 2017 13:05

Electro-Voice: έτοιμη η σειρά EVID-S series

Η νέα σειρά EVID-S της Electro-Voice απευθύνεται φυσικά (που αλλού?) σε εγκαταστάσεις και όπως αναφέρει η εταιρία έχει σχεδιαστεί κυριολεκτικά από το μηδέν, υποστηρίζοντας σε απόλυτο βαθμό τις ανάγκες τις εγκατάστασης και του contractor και βεβαίως τις απαιτήσεις του end-user που είναι και το ζητούμενο.
Η σειρά περιλαμβάνει τρία 2-δρομα μοντέλα, τα EVID-S4.2 (4” two-way cabinet), EVID-S5.2 (5” two-way cabinet) και EVID-S8.2 (8” two-way cabinet) και συμπληρώνεται από δυο subwoofers, το EVID-S10.2 με τα διπλά 10ιντσα γούφερ και το EVID-S12.2 με ένα 12” subwoofer.

Όλα τα μοντέλα της νέας σειράς EVID-S διαθέτουν χαμηλό προφίλ, τη γνωστή ευελιξία στην εγκατάσταση που καθιέρωσε άλλωστε την εν λόγω σειρά, αξιοπιστία, ενώ και με τη νέα τους σχεδίαση παραμένουν ιδιαίτερα κομψά και προορίζονται για εγκαταστάσεις εσωτερικού και εξωτερικού χώρου (retail environments, bars, lounges, restaurants, conference και meeting rooms, fitness clubs, performing arts, sports venues, πισίνες, εκλησίες κλπ). Όλα τους είναι επαναβαφόμενα (paintable) και πληρούν την προδιαγραφή αδιαβροχότητας IP54, ενώ το μεγαλύτερο EVID-S των 5.25 ιντσών καθώς και το 10ιντσο sub πληρούν την προδιαγραφή αδιαβροχότητας IP65.

Επίσης, το νέο wall-mount σύστημα καθιστά ακόμα πιο εύκολη, γρήγορη και ασφαλή την όλη διαδικασία εγκατάστασης των ηχείων. Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά EVID-S series της Electro-Voice, θα σας δώσουν στην Omikron Electronics…

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση