Διαφήμιση
Τετάρτη, 19 Ιούλιος 2017 17:30

Νέοι Dynacord L Series & C Series

Οι νέες σειρές ενισχυτών της Dynacord παρουσιάστηκαν πρόσφατα στην έκθεση Infocomm στην Αμερική και είναι ήδη διαθέσιμες στην παγκόσμια αγορά αλλά και στη χώρα μας από την Omikron Electronics που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της Γερμανικής Dynacord στη χώρα μας…

Dynacord L Series 
Η σειρά L προορίζεται για Live Touring εφαρμογές και περιλαμβάνει συνολικά 4 μοντέλα, τους L1300FD, L1800FD, L2800FD, L3600FD. Ολοι τους αποτελούν δικάναλους DSP Power Amps με αποθέματα ισχύος που ξεκινούν από 2x650 Watt @4Ω για τον μικρότερο και φτάνουν έως τα 1.700Watt ανά κανάλι στα 4 Ohm για το μεγαλύτερο της σειράς (με μέγιστη ισχύ τα 6.000 Οhm σε bridge mode στα 4Ohm). Σύμφωνα με την εταιρία οι ενισχυτές των σειρών L & C έχουν σχεδιαστεί για αψεγάδιαστη απόδοση και αξιοπιστία, ακόμα και όταν λειτουργούν στα 2 Ohm.

Το on board DSP των ενισχυτών της σειράς, περιλαμβάνει multi-band PEQ, crossovers, limiters και delay ανά κανάλι, FIR-Drive, true channel grouping control με έξτρα παροχές σε PEQ, GEQ και delay για κάθε γκρούπ. Φυσικά ενσωματώνουν όλα τα απαραίτητα κυκλώματα προστασίας για τους ίδιους αλλά κυρίως για τα συστήματα που οδηγούν, ενώ έως και 16 κανάλια ενισχυτών μπορούν να ελεγχθούν ταυτόχρονα και σε πραγματικό χρόνο (οπτικός έλεγχος και ταυτόχρονη τροποποίηση παραμέτρων) μέσω του αντίστοιχου software ελέγχου που έχει αναπτύξει η εταιρία καθιστώντας το χειρισμό τους μια εύκολη υπόθεση. Επίσης υποστηρίζονται και διαφορετικά user profiles προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια του συστήματος.

Dynacord C Series
H εξίσου νέα σειρά C, όπως προαναφέραμε προορίζεται για εγκαταστάσεις και installation εφαρμογές. Η σειρά C περιλαμβάνει συνολικά 4 μοντέλα, τα C1300FDi, C1800FDi, C2800FDi και C3600FDi που έχουν ακριβώς ίδιες επιδόσεις στον τομέα της ισχύος με τα αντίστοιχα μοντέλα της L σειράς. Αντίστοιχες είναι και οι δυνατότητες των ενισχυτών της σειράς C όσον αφορά τον on board DSP επεξεργαστή που ενσωματώνουν οι ενισχυτές, αλλά και τα διάφορα κυκλώματα προστασίας των ηχείων και του ενισχυτή.

Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο για τις δυο νέες σειρές ενισχυτών της Dynacord, καθώς και για τις τιμές διάθεσής τους, θα σας δώσουν στην Omikron Electronics...

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση