Διαφήμιση
Δευτέρα, 17 Ιούλιος 2017 14:58

80 κανάλια μίξης για τη Soundcraft Si Impact

Το HARMAN Professional Solutions ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του v2.0 firmware για τη Soundcraft Si Impact. Πρόκειται, όπως διευκρινίζει η εταιρία για free update που αναβαθμίζει δραστικά τις δυνατότητες μίξης της Soundcraft Si Impact καθώς μετά την αναβάθμιση τα διαθέσιμα κανάλια φτάνουν συνολικά τα 80.

Το 2.0 firmware update μαζί με τα νέα Mini Stagebox 32i και 16i, και τα επίσης free updates για τις εφαρμογές ViSi Remote και ViSi Listen (tablet control apps) διπλασιάζουν τις δυνατότητες για τις Si Impact>
Ιδού μερικά παραδείγματα:
Oι χρήστες μπορούν να συνδυάσουν τα 40 mix inputs στο πίσω τμήμα μιας κονσόλας Si Impact με τα 32 USB inputs προκειμένου να έχουν 72 κανάλια μίξης. Επιπλέον, μπορούν να προσθέσουν ένα Mini Stagebox 32i ή 16i ως επιπρόσθετα input sources, για έως και 64 mic channels.

Επίσης, μπορούν να προσθέσουν μια δεύτερη κάρτα MADI σε μια Si Impact και να προσθέσουν δυο Mini Stagebox. Ο εν λόγω συνδυασμός προσφέρει 96 προενισχυτές μικροφώνων, 136 συνολικά εισόδους και 80 channels to mix.
Επιπλέον διατίθενται νέες εκδόσεις των ViSi tablet applications προκειμένου να υποστηρίξουν τις αναβαθμισμένες με το νέο firmware κονσόλες και τον διευρυμένο αριθμό καναλιών που πλέον υποστηρίζουν. Πρόκειται για τις εφαρμογές ViSi Remote 3.4.3 και ViSi Listen 1.1.1 που είναι διαθέσιμες μέσω Apple App Store και Google Play store.

Το v2.0 firmware της Si Impact μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από εδώ…

Φυσικά, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση