Διαφήμιση
Πέμπτη, 01 Ιούνιος 2017 18:44

Audiomidi Music: μια ξεχωριστή παρουσία στη MWE 2017

Στα πλαίσια της έκθεσης Music World Expo 2017 που έγινε στο Ζάππειο μεταξύ 19 και 21 ΜαΊου, η εταιρεία Audiomidi Music έκανε αισθητή την παρουσία της παρουσιάζοντας προϊόντα από κάποιες νέες της συνεργασίες. Πιο συγκεκριμένα, παρουσίασε τη σειρά ηλεκτρικών πιάνων της Ιταλικής εταιρείας Dexibell που διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, ήχο και είναι κατασκευασμένα εξ' ολοκλήρου στην Ιταλία. 

Είδαμε επίσης, τη γκάμα των ενεργών ηχείων studio monitor της Βρεττανικής εταιρείας Fluid Audio, με μοντέλα από 4 έως 8 ίντσες και subwoofer.

Επιπλέον, η Audiomidi Music παρουσίασε ένα πρωτοποριακό προϊόν της Ισπανικής εταιρείας Arte Javane, το Amalur, που είναι ένα ηχείο κατασκευασμένο από bamboo και προορίζεται για κινητά τηλέφωνα στα οποία ενισχύει εντελώς φυσικά την ένταση έως 3 φορές. Αυτό κατασκευάζεται στην Ινδονησία από μία ομάδα ατόμων ΑΜΕΑ οι οποίοι ζουν από αυτό και βγαίνει σε πολλά σχέδια.
Τέλος, η εταιρεία παρουσίασε ένα Steel Tongue Drum Ελληνικής κατασκευής, το οποίο διαθέτει χαρακτηριστικά που δεν έχει κανένα ανταγωνιστικό του μοντέλο παγκοσμίως, όπως ξύλινη επένδυση που προσφέρει σημαντικά στον ήχο, καθώς και ενσωματωμένο λαμπάκι για να μπορεί ο χρήστης να το κουρδίζει όταν βρίσκεται σε σκοτεινό περιβάλλον.

Επαφή
Audiomidi Music

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση