Διαφήμιση
Παρασκευή, 26 Μάιος 2017 11:38

Mega Sound στη Music World Expo 2017

Η Mega Sound συμμετείχε δυναμικά στη Music World Expo 2017 με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων από τις εταιρίες που αντιπροσωπεύει και συνεργάζεται στην Ελληνική αγορά.
Στα αντικρυστά booth της εταιρίας μοιράστηκε και διαχωρίστηκε ο ήχος και ο φωτισμός (και τα παρελκόμενα όπως τράσες, πίνακες ρεύματος κλπ), ενώ η εταιρία φιλοξένησε καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης και δυο στελέχη των εταιριών που συνεργάζεται, συγκεκριμένα τον Chris Tsanjoures της Rational Acoustics και τον Ingo Dombrowski (Key Account Manager Europe) της Robe.

Στο ‘φωτιστικό’ booth της Mega Sound κυριάρχησε η Robe και μια γεύση από όλα τα προϊόντα νέας εσοδείας της εταιρίας όπως κεφαλές – follow spot της σειράς BMFL, προιόντα από τη σειρά Pointe που είναι ιδιαίτερα φωτεινά, γρήγορα & ευέλικτα και μπορούν να καλύψουν ταυτόχρονα όλες τις ανάγκες σας για Beam, Spot, Wash, FX. Οι επισκέπτες επίσης πήραν μια γεύση από τα Spikies τις LED Wash/Beam κεφαλές της εταιρίας.
Στην ίδια πλευρά του περιπτέρου ο επισκέπτης μπορούσε να δεί τις μηχανές καπνού της MDG με την Me1 Hog Generator να κυριαρχεί.

Σημαντική ήταν η παρουσία των προιόντων των εταιριών του SRS Group, και της Milos truss που ειδικεύεται σε τράσες, ‘σίδερα’ και παρελκόμενα, αλλά και των φωτιστικών LED προϊόντων της LED-M.

Oσον αφορά το audio κομμάτι της Mega Sound, η μεγάλη ‘ατραξιόν’ ήταν η παρουσία της Rational Acoustics κατασκευάστριας του διεθνώς αναγνωρισμένου λογισμικού Smaart. Η παρουσία του Chris Tsanjoures και η επικείμενη τέλεση του πρώτου σεμιναρίου Smaart V8 στην Ελλάδα (πραγματοποιήθηκε το επόμενο 3ήμερο, αμέσως μετά την έκθεση, με ιδιαίτερη επιτυχία και πληρότητα συμμετοχών), κατέστησαν τη Rational και το Smaart (παρότι software) ένα από τα σημαντικότερα εκθέματα της έκθεσης.

Παρουσιάστηκαν επίσης, τα προϊόντα της Soundtop, καθώς και τα νέα προιόντα της Seer Audio και συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι της σειράς PS2 series που αποτελεί μια εξαιρετικά δημοφιλή σειρά με υψηλό λόγο τιμής προς απόδοση, που βρίσκεται ψηλά στις επιλογές των μουσικών.

Όλα αυτά όπως είπαμε, φιλοξενήθηκαν σε ένα business περίπτερο, με χώρους για φιλοξενία και συζήτηση με τους επαγγελματίες του ήχου και του φωτισμού που επισκέφθηκαν την έκθεση.

Επαφή
Mega Sound

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση