Διαφήμιση
Τετάρτη, 24 Μάιος 2017 23:11

Ο μαγικός κόσμος του DJing στη MWE 2017

Το DJ Shop, το πιο παλιό και πλέον εξειδικευμένο κατάστημα για DJ’s στη χώρα μας, είχε διευρυμένη παρουσία και στη φετινή Music World Expo 2017 με διπλό αντικρυστό booth και νέο σύγχρονο λογότυπο, ενδεικτικό της νέας εποχής που εισέρχεται η εταιρία.

Στο booth του DJ Shop παρουσιάστηκαν σημαντικά νέα προϊόντα που έκαναν το ντεμπούτο τους εδώ στο Ζάππειο και παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό και στους DJ’s (επαγγελματίες & ερασιτέχνες) που επισκέφθηκαν την έκθεση. 
Ετσι λοιπόν, σε ένα διαρκές live demo καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια της έκθεσης, παρουσιάστηκαν από την εταιρία Pioneer οι νέοι controllers DDJ-RZX, CDJ-2000NXS2 και  DJM-900NXS2.

Την ίδια στιγμή, επίσης σε πρώτη παρουσίαση, είδαμε την εξέλιξη του DJing Technology στα Digital media players που ακούει στο όνομα: Denon Prime Series SC-5000 και αποτελεί την ολοκαίνουργια ναυαρχίδα της Denon. Το SC-5000 είναι το πρώτο Digital media player με on-board music file analysis και 7ιντση οθόνη αφής. Και τις 3 ημέρες της έκθεσης, οι DJ George Kouzas και DJ Spiros Voidis (INSPIRO) παρουσίασαν σε live demo το SC-5000 και τις πολλαπλές του δυνατότητες.  

Επίσης σε live demo, όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο του DJ Shop είδαν από κοντά το νέο Roland midi controller DJ-808, καθώς και τα Traktor midi controllers S2, S4, S5, S8. 
Στο περίπτερο της εταιρίας φιλοξενήθηκαν επίσης οι νέες σειρές ηχείων της Synq Speakers (made in Europe), καθώς και τη νέα σειρά mini line array της Audiophony.

Σημαντική ήταν και η γκάμα φωτιστικών προϊόντων που φιλοξενήθηκαν στο booth του DJ Shop το οποίο ως γνωστόν εξειδικεύεται και στον τομέα του φωτισμού για DJ ing εφαργμογές αλλά και για εγκαταστάσεις σε bar, clubs κλπ. Το DJ Shop λοιπόν μας έδωσε τα φώτα του με τα φωτιστικά των Briteq & Beamz και μάλιστα σε hands on εφαρμογές, ενώ παρουσιάστηκαν επίσης τα Daslight 4 και η νέα έκδοση dmx light control με midi controllers & light show
Εξίσου ενδιαφέρον ήταν και το laser show που έλαβε χώρα και στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν τα νέα professional lasers της Beamz.

Στο χώρο του DJ Shop τέλος, οι επισκέπτες είδαν και τις φορητές σκηνές μεταβλητών διαστάσεων για εσωτερική και εξωτερική χρήση και τα αξεσουάρ της Power Dynamics stages.

Επαφή
DJ Shop

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση