Διαφήμιση
Πέμπτη, 03 Μάρτιος 2022 15:35

Σεμινάριο - Sound System Engineering

Ένα διήμερο σεμινάριο διάρκειας 16 ωρών, με εισηγητές την Κατερίνα Παναγοπούλου και τον Παύλο Πανταζόπουλο που αναφέρεται σε Sound System Engineers και Ηχολήπτες, θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Απρίλιο στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Manos Backline Services…

Οι εισηγητές του σεμιναρίου Κατερίνα Παναγοπούλου και Παύλος Πανταζόπουλος αναφέρουν σχετικά με το σεμινάριο τα εξής…
“Η αγάπη μας για το sound system engineering, η εμπειρία μας και η διαφορετική μας προσέγγιση, μας οδήγησε στη δημιουργία ενός σεμιναρίου – διαλόγου, με σκοπό την ανάλυση των βασικών αρχών αλλά και προχωρημένων θεμάτων που απασχολούν έναν Sound System Engineer σήμερα. Θα παρουσιάσουμε όλα τα “γιατί” για να βρίσκεται πάντα το “πως” ένα σύστημα θα αποδίδει σωστά και σταθερά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα θα αναφερθούμε στα βασικά ζητούμενα που πρέπει να λάβει κάποιος υπόψιν του σε κάθε δουλειά, στις βασικές αρχές ακουστικής που διέπουν κάθε χώρο και της ψυχοακουστικής και πως μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε προς όφελος μας. Θα αναλύσουμε τα θέματα των: Crossover, Preset, είδη ηχείων (point source και line array) και τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κάθε κατηγορίας.

Θα μελετήσουμε τις βασικές αρχές και τους λόγους χρήσης των προγραμμάτων προσομοίωσης, την στόχευση των ηχείων, L-R, Mono, Large Scale - Small Scale configurations, Immersive Sound και Sub Configurations (Gradient, End Fire, Sub Arrays, ARC Delay) και θα δούμε τις διάφορες σε Flown και Stacked Subs.
Τέλος θα αναφερθούμε σε προγράμματα audio analysis και μέτρησης. Όλα τα θέματα θα παρουσιαστούν τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά.

Θα πραγματοποιηθούν δύο τμήματα στις 12-13/4 και 18-19/4 με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τα 12 άτομα ανά τμήμα.
Τόπος διεξαγωγής: Manos Backline Services, Αναξαγόρα 26-28, Ταύρος Αττικής 177 78.

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσης, επικοινωνήστε στα email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση