Διαφήμιση
Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2019 19:06

Τα highlights της Ntoulas Sound στην iNTERLiNKED

Από την εταιρία Ntoulas Sound λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τη συμμετοχή της εταιρίας στην έκθεση Interlinked Expo του Ζαππείου...

Δελτίο τύπου - Ntoulas Sound
“Σε μία άκρως ενδιαφέρουσα έκθεση εξελίχθηκε η φετινή Interlinked Expo στο Ζάππειο, η οποία κατάφερε να κρατήσει ψηλά το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Όλοι οι εκθέτες είχαν να επιδείξουν πολλά νέα μοντέλα, αλλά και νέες συνεργασίες με μεγάλα brands. Κέρδισε τις εντυπώσεις η Γερμανική Kling & Freitag, μία εταιρεία με 25ετή πείρα στην κατασκευή sound systems υψηλής ποιότητας, τελευταίας τεχνολογίας και εξαιρετικά ισχυρά! Ανέβασε τον πήχη παρουσιάζοντας τα Line 212-9 SP & SWi 118E SP μέσω του Outdoor Live Demonstration.  

Στο booth της Ntoulas Sound μεταξύ άλλων, κυριάρχησαν τα μικρόφωνα της Heil Sound. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία μέσω των ακουστικών ProSet 3 να δοκιμάσουν τα πιο hot προϊόντα της. Τα βλέμματα τράβηξε η σειρά THE FIN με τα υβρίδια vintage και φουτουριστικού style! Περιέχουν εσωτερικό φωτισμό LED που ενεργοποιείται μέσω phantom power από την κονσόλα. Συνδυάζουν ποιότητα με ιδιαίτερο style δημιουργώντας δραματική ατμόσφαιρα ή το κατάλληλο εφέ για μία δυναμική performance.

Κύριος πρωταγωνιστής ήταν το Heil Sound PR 35 voice microphone, καθώς και το PR 48 που είναι έτοιμο να αναλάβει κάθε kick drum! Ακούγεται άψογα ακόμα και χωρίς EQ! Έχει το καλύτερο rear noise rejection, αδιαπέραστο από εξωτερικούς κραδασμούς και θόρυβο με εξαιρετικά αποτελέσματα για εφαρμογή με υψηλά SPL (148 dB). Έχουν προστεθεί παθητικά low pass φίλτρα δίνοντας υψηλότερη συχνότητα όπου χρειάζεται για μοναδικό αποτέλεσμα στην μίξη. Η καλύτερη επιλογή για drummers της rock, funk, jazz, blues & metal σκηνής.

Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν την συνεργασία τους πρόσφατα. Τα προϊόντα είναι επιτέλους διαθέσιμα και στη χώρα μας! Η Heil Sound έχει ιστορία 50 ετών στην παραγωγή δυναμικών καρδιοειδών μικροφώνων. Μικρόφωνα για stage, studio, broadcast και podcast που κατασκευάζονται στο Illinois, U.S.A.
Πολύ δυνατή ήταν και η παρουσία των προϊόντων της εταιρείας Rowin. Τα ειδικά εφέ και πετάλια μουσικών οργάνων τράβηξαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.
Από το booth δεν έλειπαν οι κινούμενες κεφαλές της εταιρείας Joyfirst, καθώς και οι λάμπες της Roccer. Η εταιρεία Roccer κατασκευάζει λάμπες για beam, θεατρικούς προβολείς και projectors.

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στην INTERLINKED θα σας δώσουν στην Ntoulas Sound.

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση