Διαφήμιση
Τετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2019 15:14

Η Rm Audio με όλα της τα προϊοντικά ατού

Η Rm Audio Ressou Bros Co, είχε ιδιαίτερα δυναμική παρουσία στην έκθεση Interlinked Expo του Ζαππείου, παρουσιάζοντας τα σημαντικότερα προϊόντα των οίκων που αντιπροσωπεύει, έτσι ο επαγγελματίας επισκέπτης μπορούσε να δεί από κοντά, επαγγελματικά συστήματα ήχου και φωτισμού, συνεδριακά και μεταφραστικά συστήματα, συστήματα διανομής ήχου και εικόνας και τέλος συστήματα ικριωμάτων και εξεδρών.

Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν προϊόντα των εταιριών Atc Truss, Beyerdynamic, Broaman, Buetec, Elation Professional Lighting, Faital Pro, Linea Research, Martin Audio, Optocore και Void Acoustics, ενώ παράλληλα στο περίπτερο της RM Audio, εκτός από τα στελέχη της εταιρίας, φιλοξενήθηκαν και οι Alistair Smyth (product specialist της Elation Professional), Valentina Rossi (Faital pro), ενώ ένα απρόβλεπτο της τελευταίας στιγμής μας στέρησε την παρουσία του Robin Dibble (product support engineer) της Martin Audio.

Οσον αφορά τα προϊοντικά highlight από τη Martin Audio είδαμε το 3δρομο compact line array WPC με τα πολλαπλά HF drivers για καλύτερο έλεγχο της απόκρισης, της διασποράς και της κάλυψης. Ανάμεσα στα δυνατά χαρτιά της Martin ήταν και το δίδρομο ομοαξονικό CCD Live 15, με on board ενισχυτή (Class D) και DSP και το διάφραγμα τιτανίου στο HF driver. Φυσικά υποστηρίζει Dante και δυνατότητες περιστροφής του CDD driver.
Παρών στην iNTERLiNKED ήταν και το ‘απόλυτο’ high SPL μόνιτορ όπως το αποκαλεί η Martin, το 2δρομο ομοαξονικό XE500 που υποστηρίζει την τεχνολογία Coaxial Differential Dispresion της εταιρίας Φυσικά είναι ενεργό με ενσωματωμένα ενισχυτικά (iK42-4κανάλια Class D) και υποστηρίζει Dante πρωτόκολλο. Οσον αφορά το μέγιστο SPL του, αυτό ανέρχεται στα 143dB κορυφής.

Από την Elation lighting, o Alistair Smyth (product specialist της Elation Professional) ξενάγησε τους επισκέπτες στα φωτιστικά σώματα της εταιρίας που ήταν παρόντα στην έκθεση, με highlight μεταξύ άλλων από τη Fuze series τα Fuze wash και Fuze profile. Ιδιαίτερη ήταν και η παρουσία του Dartz 360 ενός compact, narrow beam που ενσωματώνει τη νέα πατενταρισμένη οπτική μηχανή ingle source 50W RGB LED που σημειώνει υψηλές επιδόσεις όσον αφορά το υψηλό output level και τα smooth color-mixed effects που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια εκτεταμένη γκάμα εφαρμογών.

Μεταξύ των προϊόντων της beyerdynamic που παρουσιάστηκαν, ξεχώρισε το Unite UHF interpretation system που είναι εύκολο στο χειρισμό και τη λειτουργία και υποστηρίζει μετάφραση έως 32 γλωσσών παράλληλα, ενώ διαθέτει AES 256 bit encryption standard. Επίσης παρών ήταν και το Quinta wireless conference system που μπορεί να διαχειριστεί έως 150 μικροφωνικές συνεδριακές μονάδες και υπόσχεται υψηλή αξιοπιστία χάρη στην 3πλή μπάντα λειτουργίας του.

Από τις Optocore & Broamann, παρουσιάστηκαν προϊόντα της σειράς Mux 22 fiber multiplexer, που αποτελούν ολοκληρωμένες λύσεις 1U για τη διαχείριση σημάτων 3G/HD/SD-SDI I/O μέσω Optocore και SANE digital audio networks, και την ασφαλή και αξιόπιστη μεταφορά σημάτων video, μαζί με audio και data.

Τα βλέμματα και το ενδιαφέρον στο περίπτερο της RM Audio μαγνήτισαν και τα Void Acoustics με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και φινίρισμά τους. Όπως μας ενημέρωσαν σχετικά οι άνθρωποι της RM Audio, τα Void έχουν ήδη αρχίσει να καθιερώνονται σε απαιτητικές clubbing εφαρμογές υψηλού προφίλ και στη χώρα μας. Ένα χαρακτηριστικό μοντέλο που κέρδισε εντυπώσεις και θέτει υποψηφιότητα για το πιο φωτογραφημένο προϊόν της έκθεσης ήταν το Tri motion.

Τέλος, από τη γκάμα των ενισχυτικών της Βρετανικής Linea research ξεχώρισε ο 44M20, ενώ όσον αφορά την παρουσία των μεγαφώνων της Faital pro, αντίστοιχα ξεχώρισε το ομοαξονικό 10 HX 230 coaxial loudspeaker driver.

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προϊόντα που παρουσίασε η RM Audio στο περίπτερό της στην iNTERLiNKED, θα σας δώσουν στην εταιρία…

Επαφή
Rm Audio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση