Διαφήμιση
Τετάρτη, 10 Οκτώβριος 2018 11:16

Σεμινάριο στο νέο ArmoniaPlus από τη DNA Systems

Από την εταιρία DNA Systems λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με το τεχνικό σεμινάριο στο νέο λογισμικό  ArmoniaPlus της Powersoft που διοργανώνει στο Ναύπλιο στις 24 Οκτωβρίου…

Δελτίο τύπου - DNA Systems
«ArmoniaPlus Powersoft - Τεχνικό Σεμινάριο 2018 - Σεμινάριο στο νέο ArmoniaPlus,  24 Οκτωβρίου 2018 - 10:00 στο Ναύπλιο.
Η εταιρεία μας προσφέρει δωρεάν σεμινάριο σε όλους του ήδη υπάρχοντες χρήστες, αλλά και σε όσους θέλουν να δούν από κοντά τη νέα έκδοση του Armonia system manager, που σε συνδιασμό με τις ενισχυτικές πλατφόρμες της Powersoft, αποτελούν ίσως την πιο ισυρή και αποδοτική λύση ενίσχυσης ηχητικών συστημάτων.

To ArmoníaPlus  έχει επανασχεδιαστεί πλήρως για να είναι το πιο αποδοτικό περιβάλλον σχεδιασμού ήχου στην αγορά σήμερα. Μην χάσετε την ευκαιρία σας να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα νέα χαρακτηριστικά του νέου λογισμικού.
Στους συμμετέχοντες θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής και εκπαίδευσης.
Για τη συμμετοχή σας κάντε registration στο παρακάτω link. 
https://armonia.powersoft.it/armoniaplus-training/armoniaplus-training-course-nafplio-greece/

Εκπαιδευτές: Luca Stefani (Engineer-product specialist), Stefano Previtali(sales manager)
Τόπος:  Fotonio  Events  &  More, Μεγαλόφωνο Αρίας- Ναύπλιο  21100
Ώρα:  10:00

Επανανασχεδιασμένο για να είναι το πιο αποδοτικό περιβάλλον σχεδιασμού ήχου στην αγορά σήμερα. Πλήρη συμβατότητα του Armonía με το ArmoníaPlus, έτσι ώστε να μπορείτε απλώς να τις εισαγάγετε κατευθείαν στο νέο μας λογισμικό τα παλιά σας αρχεία. Οι δύο εκδόσεις λογισμικού μπορούν να υπάρχουν μαζί σε "αρμονία" στον υπολογιστή σας, και έχουμε δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη λίστα με μαθήματα video για να λύσετε κάθε απορία σας.

-Νέα χαρακτηριστικά
Κάθε λειτουργία εφαρμόζεται άμμεσα στα μεγάφωνα, η σύνδεση μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους και η ακρόαση των διαφόρων επιλογών μπορεί τώρα να πραγματοποιηθεί σε πραγματικό χρόνο. 

-Ευκολότερο
Το ArmoníaPlus σας τοποθετεί στο κέντρο της σκηνής, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να παρακολουθείτε πάντα τα όρια του συστήματος, ώστε να ξέρετε αν πρέπει να το μειώσετε, ή να απελευθερώσετε την ισχύ του συστήματος. 

-Διαδραστικό
Νέο γραφικό περιβάλον του εικονικού μας plugin Interactive Tuning, το οποίο συνοδεύει το νέο Tune: EQ, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τη συνολική καμπύλη που εφαρμόζεται σε κάθε ηχείο ή ομάδα ηχείων.

Για τη συμμετοχή σας, παρακαλούμε κάντε εγγραφή στο παρακάτω link.
https://armonia.powersoft.it/armoniaplus-training/armoniaplus-training-course-nafplio-greece/

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση