Διαφήμιση
Παρασκευή, 05 Οκτώβριος 2018 01:26

Εκπαιδευτικό σεμινάριο TW AUDiO Experience

Από την εταιρία Digikal λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με το 2ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργανώνει στις 13 & 14 Νοεμβρίου στο Βόλο. Το σεμινάριο είναι δωρεάν και οι θέσεις περιορισμένες, οπότε καλό είναι αν ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή το ταχύτερο δυνατόν…

Δελτίο τύπου – Digikal
«Αγαπητοί Συνεργάτες,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη διοργάνωση διήμερου εκπαιδευτικού σεμιναρίου της TW AUDiO, το οποίο θα λάβει μέρος την Τρίτη 13 και Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Valis στο Βόλο. Το σεμινάριο είναι δωρεάν, με περιορισμένο αριθμό θέσεων ανά ημέρα και απευθύνεται σε επαγγελματίες ηχολήπτες, μηχανικούς ήχου και ιδιοκτήτες Rental εταιριών απο Ελλάδα και Κύπρο.

Εισηγητής του θα είναι ο Κός Thomas Vestergaard, υπεύθυνος τεχνικής κατάρτισης της TW AUDiO.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση,κατάρτιση και πιστοποίηση στις τεχνολογίες των παρακάτω software, σε βασικές τεχνικές ήχου, στα Point Source & Line-Array συστήματα της TW AUDiO.

  • · EASE FOCUS 3 by AFMG “Πρόγραμμα προσομοίωσης ηχητικού αποτελέσματος στο χώρο”
  • · ARMONIA Pro Audio Suite by Powersoft “Πρόγραμμα διαχείρισης ενισχυτών με DSP της Powersoft”
  • · Smaart v8 by Rational Acoustics “Software Aκουστικού Eλέγχου και Mετρήσεων με σκοπό τη παραμετροποίηση και τελειοποίηση του ήχου”.

 Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν τα προϊόντα της TW AUDiO, καθώς και το νέo VERA20 με το πρωτοποριακό rigging σύστημα “EasyRig™”. Δέσμευση της TW AUDiO είναι να παρέχει τα υψηλότερα επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών, την εκπαίδευση του κλάδου και την κατάρτιση των συνεργατών της.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί το προσωπικό τους laptop με προεγκατεστημένα τα software Ease Focus 3 by AFMG & ARMONIA Pro Audio Suite by Powersoft.
Για λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο του σεμιναρίου και για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε το παρακάτω σύνδεσμο: http://digikal.gr/seminario/

Επαφή
Digikal

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση