Διαφήμιση
Δευτέρα, 11 Ιούνιος 2018 15:33

Σεμινάριο KARA System Technicians

Aπό την εταιρία Omikron Electronics λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την πρόσφατη διεξαγωγή 2ήμερου σεμιναρίου πιστοποίησης KARA System Technicians στην έδρα της rental εταιρίας Noardos Sound & Lighting…

Δελτίο τύπου - Omikron Electronics 
«Αγαπητοί συνεργάτες, η εταιρία μας σε συνεργασία με την rental εταιρία Noardos Sound and Lighting, διοργάνωσε με επιτυχία διήμερο σεμινάριο πιστοποίησης KARA System Technicians στη Δράμα, με εισηγήτρια την Κατερίνα Παναγοπούλου, ASD Trainer της L-Acoustics.
Την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου, πραγματοποιήθηκε το System Fundamentals training και την δεύτερη ημέρα το KARA System Technician training.
Σκοπός του σεμιναρίου αυτού ήταν, οι τεχνικοί, οι μηχανικοί συστημάτων και οι σχεδιαστές ήχου, να αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη βέλτιστη απόδοση από το σύστημα ήχου KARA της L-Acoustics. 

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, την τρίτη ήμερα, πραγματοποιήθηκε ο σχεδιασμός και η ρύθμιση του KARA line array συστήματος ήχου από τον Λευτέρη Νεοκοσμίδη, για το επερχόμενο φεστιβάλ της πανελλήνιας συγκέντρωσης μοτοσικλετιστών.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι για την τρέχουσα χρονιά, προγραμματίζουμε δυο ακόμα 2ήμερα σεμινάρια: System Fundamentals, KIVA II System Technician, KARA System Technician, των οποίων οι ημερομηνίες και ο τόπος διεξαγωγής θα ανακοινωθούν σύντομα».
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία Omikron Electronics…

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση