Διαφήμιση
Τρίτη, 31 Οκτώβριος 2017 14:45

Πουλήθηκε η LOUD Technologies

Η ανακοίνωση έγινε πρίν από μερικές ημέρες (16 Οκτωβρίου 2017) και μέσω αυτής ενημερωθήκαμε για την εξαγορά της LOUD Technologies από την εταιρία ιδιωτικών κεφαλαίων Transom Capital Group που εδρεύει στο LA.

Η νέα εταιρία που δημιουργήθηκε ονομάζεται LOUD Audio και θα διοικείται από τα στελέχη της LOUD Technologies, που εγγυώνται τη συνέχεια των εταιριών σε προϊοντικό και εμπορικό επίπεδο, με τη διαφορά όμως ότι η κεφαλαιακή εταιρία θα επενδύσει τα απαραίτητα κεφάλαια για την ισότιμη ανάπτυξη όλων των εταιριών του ομίλου.

“Αυτή η συναλλαγή εκφράζει τη μεγάλη ευκαιρία που έχουμε προκειμένου να εργαστούμε στενά με την ομάδα της LOUD για να επιτύχουμε το επόμενο στάδιο ανάπτυξης για τα προϊόντα των κορυφαίων αυτών εταιριών», δήλωσε ο Ty Schultz, managing partner της Transom Capital.

Αντίστοιχα ο CEO της Loud, Mark Graham ανέφερε: “Αυτή η συνεργασία αποτελεί το πρώτο βήμα ενός στρατηγικού πλάνου που περιλαμβάνει την ανάπτυξη όλων των εταιριών του ομίλου. Η Transom αποτελεί έναν εξαιρετικό συνεργάτη καθώς έχουν εμεπειρία από την βιομηχανία μας, ενώ έχουν αποδείξει ότι είναι εξαιρετικοί στο να χτίζουν και να ‘απογειώνουν’ brands».

Επαφή
LOUD Technologies

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση