Διαφήμιση
Παρασκευή, 27 Οκτώβριος 2017 12:14

Οι ειδικές κατασκευές της Metron Stages στη Μύκονο

Ως γνωστόν, η Metron Stages ειδικεύεται σε σύνθετες και απαιτητικές κατασκευές εξεδρών κάθε είδους και για ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών. Το φετινό καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα ‘γεμάτο’ και δημιουργικό για τη Metron Stages, καθώς οι κατασκευές που της ζητήθηκαν να υλοποιήσει ήταν όχι μόνο περισσότρες, αλλά και πιο σύνθετες και πιο απαιτητικές από ποτέ. Ειδικότερα στο νησί της Μυκόνου, υλοποίησε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες κατασκευές της φετινής σεζόν. Πάρτε μια γεύση από τις σημαντικότερες εξ’ αυτών:

XLSIOR FESTIVAL – MYKONOS
Για τις ανάγκες του φεστιβάλ εγκαταστάθηκε Stage 12,43 x 16,58m ενιαίο με το χώρο του μαγαζιού. Στην δεξιά πλευρά εγκαταστάθηκε VIP stage 12,43 x 4,14m με αναβαθμούς 0,50m.
Η κατασκευή περιελάμβανε επίσης, πίσω ικρίωμα για ήχο, φώτα και show χορευτών 9m πάνω απο το stage με τετράμετρες τραβέρσες στο κέντρο για εύρος χώρου στο dj booth.
Πραγματοποιήθηκε επίση κάλυψη πισίνας και stage 14x8m στο γκρεμό με ικρίωμα αριστερά -δεξιά και πίσω για τοποθέτηση φώτων, ήχου και LED και μπροστά stage 6x4m στα 0,50m ύψος.

SCORPIOS – MYKONOS
Στο φημσιμένο club Scorpios της Μυκόνου εγκαταστάθηκαν κάγκελα εξέδρας πλέξιγκλας με περίγραμμα γαλβανιζέ σωλήνα φ48 και καρέ σιδήρου.

JACKIE O’ – MYKONOS
Στο γνωστό club της Μυκόνου πραγματοποιήθηκε πλήρης κάλυψη της πισίνας, καθώς και προέκταση του υπάρχοντος χώρου με stage 8 x 6m προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες για τη συναυλία της Άννας Βίσση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο.

Περισσότερες πληροφορίες για τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν αλλά και για τις κατασκευές αυτές καθ’ αυτές θα σας δώσουν στην εταιρία Metron Stages…

Επαφή
Metron Stages

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση