Διαφήμιση
Δευτέρα, 26 Ιούνιος 2017 17:13

Ενεργή ‘έκθεση’ ηχείων στη Φ. Νάκας

Από την εταιρία Φ. Νάκας λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση…

Δελτίο τύπου – Φ. Νάκας
«Η εταιρεία µας, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε., δηµιούργησε στις εγκαταστάσεις της στην Παιανία την µεγαλύτερη ενεργή έκθεση οπτικοακουστικού εξοπλισµού και σας καλεί να  την επισκεφθείτε για να ακούσετε και να δείτε από κοντά όλες τις λύσεις που η εταιρεία µας µπορεί να προσφέρει για τα έργα και τις εγκαταστάσεις σας.

Προϊόντα των µεγαλύτερων κατασκευαστών όπως: • ΥΑΜΑΗΑ • SENNHEISER • NEC • APART • DB TECHNOLOGIES και άλλα θα βρίσκονται στη διάθεσή σας σε ένα ενεργό display δίνοντας σας την ευκαιρία γνωρίσετε  από κοντά όλες τους τις δυνατότητες. Προϊόντα άµεσα διαθέσιµα ικανά να παρέχουν άριστα αποτελέσµατα σε ένα ευρύ φάσµα εφαρµογών όπως:
- Κτιριακές εγκαταστάσεις - Multi rooms - Εµπορικά καταστήµατα - Shopping malls
- Coffee bars - Εκπαιδευτήρια - Χώροι εστίασης - Χώροι άθλησης - Συνεδριακές εφαρµογές - Χώροι θεαµάτων - Οικιακές εφαρµογές

Η ολοκληρωµένη γκάµα των προϊόντων µας χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία, ποιότητα αλλά και ευελιξία στις εφαρµογές, µε δυνατότητες customization σε χρώµατα της επιλογής σας.
Το εξειδικευµένο προσωπικό µας θα συνεργαστεί µαζί σας ώστε να σχεδιάσετε και να επιλέξτε τα ιδανικά προϊόντα για τις ανάγκες του έργου σας µε δυνατότητα υποστήριξης όχι µόνο στην φάση της εγκατάστασης αλλά και του after sales support.
Θα χαρούµε να έχουµε µια επικοινωνία µαζί σας ώστε να έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά αλλά και να ακούσετε όλα τα προϊόντα εγκαταστάσεων ήχου και εικόνας που µπορούµε να σας προµηθεύσουµε, ώστε να δηµιουργήσετε µια ξεχωριστή και ποιοτική εγκατάσταση σε ότι αφορά τον ήχο και την εικόνα.

19o χλµ. Λεωφόρος Λαυρίου | 19002 Παιανία - Αττική, Ελλάδα | Τηλ.: 210- 6686000 Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-17:00
Επικοινωνήστε για ειδικά ραντεβού στο 2106686167 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ».

Επαφή
Φ. Νάκας

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση