Διαφήμιση
Δευτέρα, 12 Ιούνιος 2017 11:10

Stollas Music: Ο πυρήνας της μουσικής στη MWE

Με ένα εμφανώς διευρυμένο περίπτερο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά η εταιρία Stollas Music αποτέλεσε τον απόλυτο προορισμό για τους μουσικούς και τους μουσικόφιλους της φετινής έκθεσης. Τύμπανα, πλήκτρα, κιθάρες, μουσικά αξεσουάρ κάθε λογής αλλά και επιλεγμένα προιόντα επαγγελματικού ήχου είχαν την τιμητική τους στο περίπτερο της εταιρίας, όπου έκαναν την πρεμιέρα τους στην Ελληνική αγορά αρκετά νέα μουσικά (και όχι μόνο) προϊόντα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όλες τις ημέρες της έκθεσης, ‘έτρεxαν’ ανά διαστήματα demos για τους ενισχυτές KATANA & για τα Drums TD-50KV, ενώ όλα τα εκθέματα ήταν Hands-On. Επίσης, στο περίπτερο της Stollas Music βρίσκονταν και εκπρόσωποι των εταιρειών Roland, BOSS, IK Multimedia και Lewitt.


Οσον αφορά τα προϊόντα, ένα από τα σημαντικότερα νέα εκθέματα της φετινής έκθεσης ήταν το Roland TD-50KV, το καινούριο σετ V-Drums, που παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσω του TFR Event της Roland σε όλο τον κόσμο και αποτελεί την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα καινοτομία στα ηλεκτρονικά Drums. Είναι το πρώτο set που παρουσιάστηκε στην Ελλάδα και μάλιστα από έναν από τους πλέον καταξιωμένους Drummers της Roland, τον Maxx Zaccheroni.

Εξίσου σημαντική παρουσία στα πλαίσια της έκθεσης, ήταν και το ολοκαίνουργιο Roland RD-2000 που αποτελεί τη ναυαρχίδα των ψηφιακών πιάνων της Roland. Εχοντας κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην έκθεση NAMM πρίν από μερικούς μήνες, το RD-2000 ήρθε να διαδεχθεί τους διάσημους προκατόχους του, RD-700 & RD-800, έχοντας ως βασικό του όπλο την πλήρως ανεπτυγμένη τεχνολογία "Supernatural" (modeling πιάνου), μειώνοντας έτσι την ηχητική & παικτική διαφορά μεταξύ του RD-2000 και ενός κλασσικού πιάνου στο ελάχιστο. 

Ακόμα ένα ενδιαφέρον προιόν και πάλι από τη Roland, ήταν το AIRA System-8, το πρώτο πλήρως ανεπτυγμένο και αυτόνομο Plug-Out Synthesizer της Roland, με ήχους τραβηγμένους απευθείας από τους εγκεφάλους των φημισμένων Synth της Roland, αλλά και πολλούς νέους ήχους.

Ένα προϊόν που έκλεψε την παράσταση ήταν και το νέο IK Multimedia iRig Stage, το μικρόφωνο-προενισχυτής για ακουστικά όργανα που τους 3 μήνες κυκλοφορίας του ήδη σημειώσει ρεκόρ πωλήσεων.

Οι επισκέπτες της έκθεσης μπόρεσαν επίσης να δούν το νέο SAM SYSTEMS Integral, το πρώτο Super Cardioid μικρόφωνο για ενισχυτές οργάνων, το οποίο βιδώνει στο στεφάνι του ηχείου του ενισχυτή, με την εγκατάστασή του να γίνεται εύκολα, καθώς βγάνει σε 2 εκδόσεις, 10 & 12 ίντσες, ενώ δεν εξέχει από το ύψος του μεγαφώνου, επιτρέποντας στο καπάκι του ηχείου να κλείνει απροβλημάτιστα, χωρίς να φαίνεται σαν ξένο σώμα.

Οι ενισχυτές κιθάρας BOSS KATANA Amplifier Series (στα 50 και 100 Watt) αποτέλεσαν ακόμα ένα highlight στο περίπτερο της Stollas Music, με τον BOSS Guitar Effects & Amplifiers Demonstrator, Claudio Becchaceci, να αναδεικνύει πλήρως τις δυνατότητές τους.

Ακόμα ένα ενδιαφέρον μουσικό προϊόν για ντράμερς χωρίς ντράμς ήταν το Aerodrums: 2 μπακέτες για τα χέρια, 2 ανακλαστήρες για τα πόδια, 1 κάμερα και ένας υπολογιστής, απεριόριστο, αθόρυβο και ακριβές Air Drumming.

Παρουσιάστηκαν επίσης τα IK Multimedia iLoud Micro Monitor, τα νέα σχεδόν λιλιπούοτεια Ultra Linear Monitors με αποθέματα ισχύος 50 watt RMS και καλωδιακή & ασύρματη (Bluetooth) συνδεσιμότητα.

Επίσης όσον αφορά τον τομέα του Pro Audio παρουσιάστηκαν ηχεία από την Ιταλική FBT, καθώς και μια εκτενής γκάμα μικροφώνων της Lewitt Audio, με τον Mike van der Logt, Head of Sales της Lewitt να παρουσιάζει τα μικρόφωνα στους ενδιαφερόμενους.

Επαφή
Stollas Music

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση