Διαφήμιση
Δευτέρα, 15 Μάιος 2017 13:40

Η Digikal στη Music World Expo 2017

Η εταιρία Digikal συμμετέχει και φέτος, για 2η συνεχή χρονιά στην έκθεση Music World Expo 2017 (19-21 Μαίου – Ζάππειο Μέγαρο). Όπως μας ενημέρωσε η εταιρία και φέτος στο περίπτερο της Digikal θα κυριαρχήσουν τα προϊόντα της Γερμανικής εταιρίας κατασκευής ηχείων, TW Audio.

Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιαστεί το νέο TW Audio T20. Πρόκειται για τον μικρότερο εκπρόσωπο της σειράς ‘Τ’ με τα δυο 10ιντσα γούφερ και τo HF driver 1,4 της ίντσας, το μεταβλητό διάγραμμα κάλυψης (90x50 και 60x40) και το βάρος των μόλις 21,8 κιλών.
Παρόντα θα είναι και τα line array Vera 10 και  Vera 36, καθώς και όλοι οι εκπρόσωποι της σειράς Μ της εταιρίας που αρχίζει και αυτή να μπαίνει δυναμικά στην Ελληνική αγορά.
Θα παρουσιαστούν επίσης και τα ομοαξονικά stage monitors C12 και C15 από την ομώνυμη σειρά.

Θα φιλοξενούνται επίσης και αρκετά προϊόντα της Ιταλικής Montarbo, όπως το σύστημα NM-815, το V10P και το ενεργό Earth 118 sub με το 18ιντσο γούφερ.

Μεγάλη θα είναι και η προϊοντική γκάμα της Guil σε τζίνια και σε στάντ μουσικών οργάνων.
Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Digikal θα μπορέσουν επίσης να δούνε από κοντά και τα προιόντα φωτισμού των εταιριών Boomtone DJ και Involight, καθώς και τις οικονομικές σειρές ηχητικών της Invotone και Boomtone DJ
Τέλος, θα διατίθενται και τα προιόντα των Bullstage και Naxpro Truss καθώς και οι μηχανές και τα αξεσουάρ της Confetti Μaker και τα καλώδια και βύσματα της Γερμανικής Schulzcabel.

Στον εξωτερικό χώρο των outdoor demos θα φιλοξενείται ένα σύστημα PA SYS ONE της TW-Audio του οποίου τις ακριβείς ώρες ακρόασης θα δείτε εδώ.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε με την εταιρία Digikal,,,

Επαφή
Digikal

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση