Διαφήμιση
Τετάρτη, 19 Φεβρουάριος 2014 21:28

Full της Nexo στα φετινά LEA Awards

H Festhalle arena στο Messe Frankfurt φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια τα LEA Awards, που όσον αφορά τον εξοπλισμό, επιμελείται η εταιρία PRG Europe. Φέτος, όσοι επισκεφθούν την έκθεση Prolight+Sound της Φρανκφούρτης (12-15 Μαρτίου), θα έχουν την ευκαιρία να δούνε και να ακούσουν από κοντά τα συστήματα των εταιριών Nexo και Yamaha στα Live που θα γίνουν στο χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, το PA σύστημα των φετινών LEA Awards θα φιλοξενεί τη νέα ναυαρχίδα της Nexo, ένα σύστημα αποτελούμενο από συνολικά 24 STM Series modular line array καμπίνες, ενώ στη σκηνή θα βρίσκονται τα 45°N-12 line monitor συστήματα της εταιρίας, δικτυωμένα μέσω Dante τα οποία θα ελέγχονται από τις ψηφιακές κονσόλες της σειράς CL της Yamaha. Και φέτος τα Live Entertainment Awards (LEA) υποστηρίζονται και σπονσονάρονται από την PRG, ενώ στο γκαλά της βραδιάς απονομής θα παραβρίσκονται 1.300 καλεσμένοι από το χώρο της ευρύτερης μουσικής βιομηχανίας.

Οσοι ανεβείτε λοιπόν στην Prolight+Sound της Φρανκφούρτης, μην παραλείψετε ένα πέρασμα και από την Festhalle arena, ενώ αξίζει τον κόπο να συμμετάσχετε και στα backstage tours…

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση