Διαφήμιση
Τρίτη, 01 Οκτώβριος 2013 19:58

Ο Paul McCartney με Martin MLA

O Paul McCartney εμφανίστηκε προσάτως στο ιστορικό Ρωμαικό αμφιθέατρο Arena di Verona στην ομώνυμη Ιταλική πόλη με ένα σύστημα Martin MLA. Κανονικά, ο McCartney και ο FoH ηχολήπτης του Paul 'Pab' Boothroyd χρησιμοποιούν άλλο PA σύστημα, όμως η παραγωγή δεν μπορούσε να υποστηρίξει τη συναυλία της Βερόνας όσον αφορά τα χρονικά περιθώρια, κι έτσι αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ένα πλήρες MLA σύστημα της Martin Audio το οποίο προμήθευσε η εταιρία All Access που διαθέτει το μεγαλύτερο MLA rig στην Ιταλία.

Για την εμπειρία του με το σύστημα MLA ο Paul 'Pab' Boothroyd, ο επί σειρά ετών FOH ηχολήπτης του Paul McCartney, δήλωσε ότι επαληθεύτηκαν όλα τα εξαιρετικά σχόλια που είχε ακούσει για το νέο σύστημα της Martin. Η εμπερία του από το σύστημα μετά τη συναυλία στη Βερόνα ήταν εξαιρετική καθώς το σύστημα ανταποκρίθηκε πολύ καλά σε όλους τους τομείς (κάλυψη, καταληπτότητα, καθαρότητα, λεπτομέρεια, ανάλυση) καθιστώντας το show απολαυστικό και για τον ίδιο. Όπως είπε χαρακτηριστικά ήταν ακόμα πιο ευχαριστημένος καθώς το πρώτο σύστημα που μίξαρε ποτέ ο ίδιος ήταν ένα Martin Audio Philishave πρίν από πολλά πολλά χρόνια. Κλείνοντας ανέφερε ότι θα επιδιώξει στο άμεσο μέλλον να μιξάρει σε ένα MLA σύστημα καθώς θεωρεί ότι συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των κορυφαίων συστημάτων του κόσμου.

Σημειωτέον ότι το σύστημα στο αμφιθέατρο της Verona αποτελούνταν από 12 MLA καμπίνες ανά πλευρά ως main hangs, 6 MLA ανά πλευρά ως out hangs και δυο MLD στο χώρο της ορχήστρας του θεάτρου ως front fill.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Martin Audio στη χώρα μας θα σας δώσουν στην εταιρία Πάνου.

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση