Διαφήμιση
Πέμπτη, 02 Ιούνιος 2011 19:00

Τα πάντα για το Cubase 6 στα Ελληνικά!

Αναμφίβολα είναι πολλοί εκεί έξω που θα ήθελαν έναν πλήρη οδηγό για το Cubase 6 και μάλιστα στα Ελληνικά. Αυτό το βιβλίο – εργαλείο, είναι διαθέσιμο πλέον από την εταιρία Φ. Νάκας και όπως είπαμε είναι  γραμμένο στα Ελληνικά, διατηρώντας παράλληλα τις ισορροπίες με την ορολογία έτσι ώστε να υπάρχει άμεση πρακτική αντιστοίχηση με την οθόνη του προγράμματος. Είναι βέβαιο πως κάθε χρήστης του Cubase θα βρει το βιβλίο αυτό εξαιρετικά ενδιαφέρον και χρήσιμο. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το βιβλίο, στο δελτίο τύπου που μας ήρθε από την εταιρία Φ. Νάκας...

Δελτίο Τύπου – Πλήρης οδηγός για το Cubase 6 στα Ελληνικά
«Η εταιρεία μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διάθεση στην Ελληνική αγορά του βιβλίου – οδηγού ‘ Εισαγωγή στο Cubase 6’. Η έκδοση αυτή αποτελεί έναν μοναδικό οδηγό για την εκμάθηση του προγράμματος μουσικής δημιουργίας και παραγωγής της Steinberg Cubase 6. Ακολουθώντας τις οδηγίες του βιβλίου και καθώς ο αναγνώστης χρησιμοποιεί το Cubase 6, θα καταφέρει να αποκτήσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις γύρω από τις λειτουργίες του προγράμματος και την ικανότητα να παράγει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα μαθαίνοντας όλες τις διαδικασίες που ακολουθούνται στο στάδιο της παραγωγής ενός κομματιού με λογική και χρονική συνέχεια.

Το βιβλίο είναι γραμμένο στα Ελληνικά, διατηρώντας παράλληλα τις ισορροπίες με την ορολογία έτσι ώστε να υπάρχει άμεση πρακτική αντιστοίχηση με την οθόνη του προγράμματος. Με τον τρόπο αυτό καταφέρνει να γίνει ένα απαραίτητο εργαλείο που απευθύνεται σε όλη την γκάμα των χρηστών του προγράμματος αρχίζοντας από τους πιο αρχάριους και φτάνοντας μέχρι τους πιο προχωρημένους χρήστες . Η έκδοση αυτή αποτελεί ένα μοναδικό εγχειρίδιο για το Cubase ενώ η χαμηλή τιμή του σε σχέση με αντίστοιχα ξενόγλωσσα βιβλία του ίδιου  αντικειμένου το καθιστά την ιδανική λύση για όλους τους χρήστες του προγράμματος.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ:

Προετοιμασία, Εγκατάσταση και Ενεργοποίηση
Ότι χρειάζεστε για να εγκαταστήσετε σωστά το Cubase, να το ενεργοποιήσετε και να συνδέσετε τον εξοπλισμό σας.

Εγγραφή και Επεξεργασία Midi
Περιγραφή μεθόδων εγγραφής Midi, χρήση εικονικών (VST Instruments) και εξωτερικών οργάνων, επεξεργασία δεδομένων και επεξηγήσεις πολλών λειτουργιών όπως Quantize, Αdvanced Quantize, Transpose, χρήση Midi Controllers και πολλά άλλα…

Εγγραφή και Επεξεργασία Audio
Μαθαίνετε να ηχογραφείτε από εξωτερικές πηγές και μικρόφωνα και όλες τις λειτουργίες για την επεξεργασία αρχείων σε μορφή audio.

Μίξη και Προσθήκη Εικονικών εφέ
Σας καθοδηγεί για τις σωστές ρυθμίσεις για μια σωστή μίξη, όπως την τοποθέτηση στη στερεοφωνική εικόνα και την προσθήκη εικονικών μονάδων εφέ (VST effects).

Αυτοματισμός Παραμέτρων
Αναλυτικά και με παραδείγματα η λειτουργία ως Automation για εντάσεις, Panning και όχι μόνο!

Δουλεύοντας με έτοιμα αρχεία ‘Loops’
Μάθετε πώς να βρίσκετε, να εισάγετε και να συγχρονίζετε τα γνωστά ως ‘loops’ αρχεία και πώς να τα χρησιμοποιείτε στο δικό σας κομμάτι.

Επεξεργασία Κυματομορφής
Κόψτε, ράψτε, διορθώστε και πειραματιστείτε με τις ηχογραφήσεις σας, μαθαίνοντας να επεξεργάζεστε κυματομορφές!

Διόρθωση Τονικού Ύψους
Μάθετε να ‘κουρδίζετε’ φωνές ή μονοφωνικά όργανα και να τα μετατρέπετε σε δεδομένα Midi!

Επεξεργασία Ρυθμικών Μοτίβων
Αποκτήστε την δυνατότητα να επεμβαίνετε σε ηχογραφήσεις κρουστών και να μπορείτε να αλλάζετε το παίξιμο ή να αντικαθιστάτε μεμονωμένους ήχους μέσα σε αυτές!

Συντομεύσεις Πληκτρολογίου
Πίνακες με συντομεύσεις για να εκτελείτε όλες τις σημαντικές ενέργειες με το πάτημα ενός πλήκτρου!

Μάθετε Ακόμα Περισσότερα...
Εφαρμογή τεχνικών Transpose, Pitch Shifting, Time Stretching, δημιουργία δικών σας Quantize Preset επάνω σε παιξίματα και πολλά άλλα…

Συμβατότητα με τρέχουσες και προηγούμενες εκδόσεις:
Ιδανικό για χρήστες: Cubase 6 , Cubase Artist 6 και Cubase Elements 6. (Το Cubase Element 6 δεν διαθέτει καθόλου κάποιες από τις λειτουργίες που περιγράφονται στο βιβλίο). Ακόμα μπορεί να βρει εφαρμογή σε μεγάλο βαθμό και σε χρήστες των προγραμμάτων: Cubase 5 (συνιστάται αναβάθμιση σε 5.5.3), Cubase Studio 5, Νuendo 5, Cubase AI5, Nuendo 4.
Πιο περιορισμένη εφαρμογή για χρήστες των προγραμμάτων: Cubase 4, Cubase Studio 4, Cubase AI4, Cubase LE4 , Nuendo 4 και οι προηγούμενες εκδόσεις.

Κωδικός Παραγγελίας Βιβλίου: W399900158
Τιμή λιανικής: 29,80€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ».

Επαφή
Φίλιππος Νάκας ΑΒΕΕΤΕ
τηλ. 210-6686000
www.nakas.gr

Rate this item
(6 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση