Διαφήμιση
Πέμπτη, 17 Φεβρουάριος 2022 12:31

30 χρόνια AUDAC

Από την Audio & Vision λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου αναφορικά με τα 30 χρόνια λειτουργίας της AUDAC

Audio & Vision - Δελτίο τύπου
«Το 2022 θα είναι μια ξεχωριστή χρονιά για την οικογένειά της AUDAC, όχι μόνο επειδή θα γιορτάσει τα 30 χρόνια λειτουργίας της, συνεχίζοντας να φέρνει καινοτόμες λύσεις συστημάτων ήχου και στην αγορά.
Σε τεχνικό επίπεδο, η AUDAC έχει τη χαρά να παρουσιάσει νέα προϊόντα πάνω στα οποία εργάζεται για περισσότερα από 3 χρόνια, και αισθάνεται περισσότερο από ποτέ ότι η αγορά είναι έτοιμη για αυτές τις νέες λύσεις.

Για την ανάπτυξη του πρώτου web-based matrix στον κόσμο, οι τεχνικοί της έχουν εργαστεί με τρομερό πάθος σε ένα εντελώς νέο οικοσύστημα, ένα δικτυωμένο οικοσύστημα.
Αυτή η λύση δεν θα περιλαμβάνει μόνο μια πλατφόρμα που βασίζεται στο Dante, αλλά θα αποτελείται από όλες τις περιφερειακές συσκευές που μπορούν να συμπληρώσουν και να ενισχύσουν το σύστημα, όπως πάνελ τοίχου, τηλεειδοποίηση, μικρόφωνα και πολλές ακόμη συμβατές συσκευές.

Εκτός από όλες αυτές τις καινοτόμες εξελίξεις, η εμπορική ομάδα σίγουρα δεν έχει μείνει άπραγη. Ως εκ τούτου, η AUDAC θα ανακοινώσει με υπερηφάνεια μια ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα που θα περιλαμβάνει νέο λογότυπο, απλοποιημένη κατηγοριοποίηση προϊόντων, ανανεωμένο ιστότοπο και πολλά άλλα.

Επομένως, με αυτό το πάρτι γενεθλίων που θα λάβει χώρα ολόκληρο το 2022, ο Βέλγος κατασκευαστής ήχου θέλει να ανατρέξει στο ταξίδι του και να δείξει με αυτήν την εκτενή εκστρατεία ότι το μέλλον θα συνεχίσει να βασίζεται στις αρχικές αξίες που καθιέρωσαν την AUDAC ως έναν κορυφαίο οίκο ήχου”.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες λύσεις της AUDAC θα σας δώσουν στην Audio & Vision…

Επαφή
Audio & Vision

 

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση