Διαφήμιση
Δευτέρα, 12 Ιούλιος 2021 22:02

Υψηλές προσδοκίες για τα συνεδριακά συστήματα

Σύμφωνα με έρευνα (του έγκυρου Future Market Insights), η παγκόσμια αγορά των συστημάτων conference room αναμένεται να σημειώσει αύξηση της τάξεως του 14.7% καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας δεκαετίας (2021-2031).
Αυτό οφείλεται στην αυξανόμενη ζήτηση για βελτίωση και αναβάθμιση στο δίκτυο επικοινωνίας των επιχειρήσεων, με την εκτίμηση της αγοράς να αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος τομέας αναμένεται να ξεπεράσει τα 1,18 δισεκατομμύρια δολάρια (997 εκατομμύρια ευρώ) τη φετινή χρονιά (2021).

Από την εν λόγω έρευνα προέκυψαν και τα ακόλουθα σημεία ενδιαφέροντος για τον κλάδο του proAV:

- Οι εφαρμογές πληροφορικής (ΙΤ) και τηλεπικοινωνιών θα αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 22% της αγοράς, λόγω της αυξανόμενης υιοθέτησης διαδικτυακών υπηρεσιών.

- Οι βιντεοπροβολείς θα αποσπάσουν μεγαλύτερο μερίδιο της πίτας που θα αντιστοιχεί περίπου στο 35% της αγοράς, ενώ θα υποστηρίζονται από οπτικοακουστικές εφαρμογές και εγκαταστάσεις υψηλότερης πιστότητας.

- Η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία είναι ηγέτες στην αγορά της Νότιας Ασίας και του Ειρηνικού, αντικατοπτρίζοντας CAGR (Compound Annual Growth Rate) άνω του 23% έως το 2031, λόγω των αυξανόμενων επιχειρηματικών απαιτήσεων.

- Η αγορά στις ΗΠΑ προβλέπεται να επεκταθεί με CAGR 10,6% έως το 2031, υποστηριζόμενη από έναν ώριμο επιχειρηματικό τομέα.

- Η Ιαπωνία αναμένεται να έχει το προβάδισμα στην Ανατολική Ασία έως το τέλος του 2031, με CAGR άνω του 20% λόγω της καλύτερης ευαισθητοποίησης και αποδοχής των καταναλωτών.

Η ζήτηση για πλατφόρμες επικοινωνιών ως λογισμικό υπηρεσίας (CPaaS), εργαλεία συνεργασίας, λογισμικό διασκέψεων, λογισμικό απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας και απομακρυσμένες διαχειριζόμενες υπηρεσίες πληροφορικής, αυξήθηκε κατά τη διάρκεια των πανδημιών Covid. Αυτό τροφοδοτεί την αύξηση της ζήτησης για προϊόντα conference room.

Τα conference room προϊόντα εκτιμάται ότι θα αυξηθούν κατά 1,8 φορές από το 2019-2020 και αναμένεται να αυξηθούν έως το 2021 και μετά, καθώς η απομακρυσμένη εργασία γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής για εργοδότες, επιχειρήσεις και εργαζόμενους.

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση