Διαφήμιση
Δευτέρα, 08 Ιανουάριος 2018 18:31

Στη B&C οι Eighteen Sound και Ciare

Στο χώρο του ευρύτερου Pro Audio οι εξαγορές και οι συνενώσεις καλά κρατούν.
Αν μια κατηγορία έμοιαζε σχετικά αυτόνομη έως τώρα αυτή δεν ήταν άλλη από τον τομέα των μεγαφώνων, καθώς εδώ δεν υπήρχε ένα μεγάλο γκρουπ εταιριών.
Δεν υπήρχε έως τώρα, διότι πρόσφατα (στα τέλη Δεκεμβρίου) η B&C Speakers SpA επιβεβαίωσε την εξαγορά του 100% της Eighteen Sound από το Landi Renzo Group, λίγο μετά την εξαγορά της Ciare, αποτελώντας το νέο μεγάλο γκρούπ μεγαφώνων…
Όπως επισήμανε άλλωστε στη σχετική ανακοίνωση ο CEO της B&C, Lorenzo Coppini, λέον η εταιρία εισέρχεται δυναμικά σε νέα πεδία της αγοράς και δημιουργεί ένα πανίσχυρο portfolio προϊόντων, με μεγάφωνα όλων των τύπων και για κάθε είδους εφαρμογή. Οι B&C, Eighteen Sound και Ciare θα εκθέσουν τα προϊόντα τους για πρώτη φορά μαζί στο ίδιο booth στην επερχόμενη έκθεση NAMM Show, στο Anaheim της California μεταξύ 25-28 Ιανουαρίου.

Λίγη ιστορία για την B&C Speakers
Η Ιταλική B&C Speakers ιδρύθηκε το 1946 και σήμερα οι εγκαταστάσεις της καταλαμβάνουν έκταση 14,000 τμ στην τοποθεσία Bagno a Ripoli στη Φλωρεντία. Στην εταιρία εργάζονται 120 υπάλληλοι με το 10% του προσωπικού να απασχολείται αποκλειστικά στο R&D τμήμα της εταιρίας. Η εταιρία κατασκευάζει μεγάφωνα και συνεργάζεται ως OEM κατασκευαστής με κατασκευαστές ηχείων απ’ όλο τον κόσμο.
Στην προιόντική της γκάμα περιλαμβάνονται γούφερ από 2” έως 21”, ομοαξονικά μεγάφωνα από 4” έως 15” και compression drivers με διάμετρο πηνίου φωνής από 1” έως 4”.

Στη χώρα μας ως γνωστόν η B&C Speakers αντιπροσωπεύεται από την εταιρία Bon Studio. Περισσότερες λεπτομέρειες για την εν λόγω εξαγορά θα βρείτε στο site της B&C Speakers…

Επαφή
B&C Speakers

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση