Διαφήμιση
Τετάρτη, 05 Μάιος 2021 18:16

To Muse Group απέκτησε την Audacity

H Audacity, η γνώριμη σε open source πλατφόρμα για audio editing ανακοίνωσε την εξαγορά της από το Muse Group. Η Audacity ιδρύθηκε το 1999 και αποτέλεσε εξαρχής ένα free software πρόγραμμα που οι χρήστηες ‘κατέβασαν’ περισσότερες από 100 εκατομμύρια φορές έως τώρα.

Σε συνεργασία με την online open-source κοινότητα της Audacity, οι νέοι ιδιοκτήτες φιλοδοξούν να διευρύνουν τις λειτουργίες και τις δυνατότητες του προγράμματος. Παράλληλα, τη νέα πλατφόρμα θα ‘τρέξουν’ και θα αναπτύξουν και αρκετοί designers και developers της εταιρίας, η οποία όμως διαβεβαιώνει τους χρήστες του προγράματος ότι η Audacity θα παραμείνει μια ελεύθερη και ανοικτή open source πλατφόρμα.

Οσο για το Muse Group, αυτό αποτελεί μια εντελώς νέα εταιρική δομή που άνοιξε τις πόρτες της πρίν από δυο περίπου εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 26 Απριλίου 2021 και ενσωματώνει τις εταιρίες Ultimate Guitar, MuseClass, ToneBridge και MuseScore. Στο τιμόνι του γκρουπ βρίσκεται ο Eugeny Naidenov και ο CEO Michael Trutnev. Ο Naidenov υπήρξε ο ιδρυτής της Ultimate Guitar το 1998. Το Muse Group απασχολεί περισσότερους από 100 εργαζόμενους, ενώ η εταιρία είναι ιδιωτική και χρηματοδοτείται με ίδια κεφάλαια δίχως τη συμμετοχή επενδυτών και εξωτερικών μετόχων…

Επαφή
Audacity

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση