Διαφήμιση
Τετάρτη, 19 Ιούνιος 2019 18:22

Νέο DPA 4097 Choir Mic

Ντεμπούτο στην πρόσφατη InfoComm 2019 (που μόλις έκλεισε τις πόρτες της) πραγματοποίησε το νέο 4097 CORE Supercardioid Choir Microphone της DPA που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη λήψη ήχου από χορωδίες και διατίθεται σε ενσύρματη και ασύρματη έκδοση.
Όπως επισημαίνει η εταιρία, το 4097 διαθέτει τα ίδια ηχητικά χαρακτηριστικά με το d:vote CORE 4099 Instrument Microphone αλλά έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη λήψη ήχου χορωδιών. Στα ατού του, το γεγονός ότι ενσωματώνει το ‘διάσημο’ επίπεδο off-axis υπερκαρδιοειδές διάγραμμα της εταιρίας και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η DPA έχει σχεδιαστεί (όπως και όλα της τα μικρόφωνα άλλωστε) για τη λήψη του φυσικού ήχου της πηγής δίχως.
Στις επιπλέον ιδιότητές του, το πολύ υψηλό gain-before-feedback και το γεγονός ότι κάνει ολόκληρη τη χορωδία να ακούγεται φυσικά χάρη στα off-axis χαρακτηριστικά του. Αυτό επιτρέπει στον ηχολήπτη την τοποθέτηση πολλών μικροφώνων στα διάφορα τμήματα της χορωδίας και την εύκολη μίξη μεταξύ τους, δίχως τα διάφορα artifacts που δημιουργούνται ενδογενώς από τις περιορισμένες off-axis ικανότητες της κάψας των εκάστοτε μικροφώνων.

Επίσης, τα μικρόφωνα υποστηρίζουν το MicroDot connector και τον αντάπτορα της DPA για ενσύρματη ή ασύρματη διαμόρφωση, με αποτέλεσμα το 4097 να αποτελεί και ‘ασύρματη’ επιλογή αν αυτό είναι απαραίτητο από τις ανάγκες της παραγωγής. Τέλος, το 4097 περιλαμβάνει 3 διαφορετικά shock mounts.
Περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό θα σας δώσουν στην εταιρία Audio & Vision.

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση