Διαφήμιση
Κυριακή, 28 Μάιος 2017 23:11

H Audio μπουτίκ μεγαλώνει… Αυτό απέδειξε το Boutique Audio Store στην έκθεση MWE 2017...

Μεγαλύτερο περίπτερο, πολλά νέα προϊόντα και κυρίως πολλές ‘πρώτες παρουσιάσεις στην Ελλάδα’ αποτέλεσαν τα highlights του Boutique Audio Store στην έκθεση Music World Expo 2017 στο Ζάππειο Μέγαρο. 
Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε σε πρώτη παρουσίαση στη χώρα μας η νέα σειρά studio monitor S της ADAM (σε συνεργασία με την εταιρία Audigys) με τα S2 και S3-H να διατίθενται προς επίδειξη και για ακροάσεις.

Η Kahayan Audio, η νέα συνεργασία του Boutique Audio Store παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας και οι επισκέπτες του περιπτέρου του Boutique Audio Store είχαν την ευκαιρία να δούν από κοντά τα 8x4 Guitar Amp/Speaker matrix, το Epsilon Summing Mixer με τα summing bus extensions που δίνουν τον ήχο των κλασικών βρετανικών mixing consoles των 70's & 80's, καθώς επίσης το 12K72 dual preamp που είναι βασισμένο στους βρετανικούς vintage preamps των 70's.
Σε συνεργασία με την εταιρία Elina, το Boutique Audio Store παρουσίασε (επίσης σε ντεμπούτο για την Ελληνική αγορά) το νέο audio interface της Arturia, AudioFuse.

Φυσικά, τα 4-band EQ LCPQ 4040 της μad (MIAD Audio), τα outboard της Bettermaker, το Panzer 500 της IGS (με το external power supply unit) για τα 500άρια, το ensemble της Apogee και τα near field μόνιτορ SC 205 της Eve Audio, τους ενισχυτές οργάνων της Vox (valvetronix) και της Marshall και βεβαίως όλη τη γκάμα μικροφώνων που αποτελεί και το ‘πυρηνικό οπλοστάσιο’ του Boutique Audio Store. Μακράν το πιο στουντιακό & μουσικοτεχνολογικό περίπτερο της έκθεσης με πολλές λύσεις που αφορούν το home και professional recording, σε μικρόφωνα, προενισχυτές, outboard, περιφερειακά, monitor και χρήσιμα αξεσουάρ κάθε μορφής…

Επαφή
Boutique Audio Store

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση