Διαφήμιση
Παρασκευή, 29 Ιούλιος 2016 12:39

Νέα network remote controllers για τη DLive της Allen & Heath...

Τα IP6 και IP8 είναι remote controllers της επόμενης γενιάς για τη dLive, που τις αυξάνουν την ευελιξία σε εγκαταστάσεις και στα Live. Επικοινωνούν με το σύστημα της DLive μέσω στάνταρντ σύνδεσης TCP/IP και μπορούν να δικτυωθούν και με άλλους Controllers, Computer και άλλες συσκευές χρησιμοποιώντας μια κοινή εγκατάσταση Ethernet. Το IP6 παρέχει 5 rotary encoders και έγχρωμες LCD οθόνες, 19 προγραμματιζόμενα Soft Keys, καθώς και υποδοχή για να το προσαρμόζουμε σε σταντ μικροφώνου. Το IP8 παρέχει 8 motorized fader και έγχρωμες LCD οθόνες, καθώς και 23 προγραμματιζόμενα κουμπιά. Και τα δύο μπορούν να φορτωθούν μέχρι και με 6 layer για να υπάρχει πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό καναλιών. Υποστηρίζουν PoE/PoE+, που με τη σειρά του μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε μόνο ένα καλώδιο UTP Cat5 για την τροφοδοσία και την επικοινωνία των συσκευών.

«Τα IP Controllers δίνουν ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στην οικογένεια dLive και είναι ιδανικά για εφαρμογές όπως το Personal Monitoring ή σε εγκαταστάσεις που χρειάζονται περιορισμένο έλεγχο από τους καθημερινούς τους χρήστες» δηλώνει ο product Manager της Allen & Heath, Nicola Beretta. «Αυτές οι ευέλικτες μικρές μονάδες μπορούν να λειτουργήσουν σαν αυτόνομα Controller σε συνδυασμό με το Mixrack της οικογένειας dLive, καθώς και λειτουργούν άψογα παράλληλα με το dLive Director Software».

Η κάρτα audio networking Waves V3 εκμεταλλεύεται πλήρως την αρχιτεκτονική I/O της dLive, παρέχοντάς μας ένα 128x128, 48/96kHz interface στη πλατφόρμα Waves SoundGrid. Μαζί με την επεξεργασία των Plugin και το διαμοιρασμό του Audio, μας παρέχει ένα πανεύκολο τρόπο να ηχογραφήσουμε 128 κανάλια 96kHz ήχου σε ένα Windows ή Mac υπολογιστή, μέσω ενός και μόνο UTP καλωδίου.
Η κάρτα gigaACE παρέχει ένα 128x128, 96kHz point-to-point Link σε ένα άλλο dLive mixing system. Η χρήση υπολογιστή δεν είναι απαραίτητη, και έτσι είναι ένα καθαρά Plug-n-Play σύστημα για διασύνδεση με μηδενικό latency και απίστευτα χαμηλή τιμή.
«Με την ανακοίνωση αυτών των επιλογών απομακρυσμένου ελέγχου και διασύνδεσης, πιστεύω ότι το σύστημα dLive τοποθετείται πλέον στην ακμή της τεχνολογίας της ψηφιακής μίξης» λέει ο R&D Director της Allen & Heath, Rob Clark. «Η ομάδα μας έδωσε μεγάλη βάση στην υποστήριξη της ολοένα επεκτεινόμενης ομάδας των χρηστών του συστήματος dLive». 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Metro Audio Systems…

Επαφή
Metro Audio Systems

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση