Διαφήμιση
Παρασκευή, 22 Απρίλιος 2016 12:39

Μικρόφωνα Shure με 6 νέες επιλογές χρωμάτων

Από την εταιρία SHURE / N.Ευθυμιάδης ενημερωθήκαμε για το λανσάρισμα 6 διαφορετικών επιλογών χρωμάτων (Λευκό, Ασημί, Χρυσό, Ροζ, Μπλε και Κόκκινο) για τις σειρές BLX και GLX και ειδικότερα για τα ασύρματα μικρόφωνα χειρός των εν λόγω σειρών. Σημειωτέον ότι όλες οι επιλογές χρωμάτων είναι άμεσα διαθέσιμες μέσω της επίσημης αντιπροσωπίας για την Ελλάδα SHURE / N.Ευθυμιάδης.

Δελτίο τύπου - SHURE / N.Ευθυμιάδης
«Η παραμετροποίηση των προϊόντων στις μέρες μας είναι ευρέως διαδεδομένη. Καθημερινά όλοι μας διασταυρωνόμαστε με μία μεγάλη γκάμα, όπως ρούχα, κούπες, κοσμήματα και άλλα που το καθένα από αυτά είναι ξεχωριστό σε σχήμα, χρώμα και υφή. Η τάση αυτή λοιπόν δεν θα μπορούσε πάρα να εισαχθεί και στον χώρο των ηλεκτρονικών όπως στις συσκευές τηλεφώνων, των tablet και των αξεσουάρ αυτών, των ακουστικών και καλωδίων που τα συνδέουν. Επιπλέον, ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αριθμός των κατασκευαστών που παρέχουν με μοναδικό τρόπο στους πελάτες τους την ευκαιρία να εκφραστούν μέσω χρωματικών επιλογών και υλικών έχοντας πλήρη έλεγχο στον σχεδιασμό τις συσκευής τους.
Η SHURE πρωτοπόρος στην αγορά μικρόφωνών καινοτομεί για ακόμη μια φορά λανσάροντας έξι διαφορετικές επιλογές χρωμάτων (Λευκό, Ασημί, Χρυσό, Ροζ, Μπλε και Κόκκινο) για τις σειρές BLX και GLX, ειδικότερα για τα ασύρματα μικρόφωνα χειρός. Όλες οι επιλογές χρωμάτων είναι άμεσα διαθέσιμες μέσω της επίσημης αντιπροσωπίας για την Ελλάδα SHURE / N.Ευθυμιάδης.

Το προϊόν με μια ματιά:
*Ανταλλακτικές λαβές για τα Shure BLX (με PG58, και ΒΕΤΑ58Α/SM58) καθώς και GLX.
* Έξι νέες χρωματικές επιλογές, διαθέσιμες σε Λευκό, Ασημί, Χρυσό, Ροζ, Μπλε και Κόκκινο.
* Ανθεκτική κατασκευή και σχεδίαση στα απαιτητικά πρότυπα ποιότητας Shure.
* Εύκολη εγκατάσταση / απλή αφαίρεση και εγκατάσταση επιτρέποντας στον χρήστη την εναλλαγή μεταξύ στυλ».

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία SHURE / N.Ευθυμιάδης… 

Επαφή
Ν. Ευθυμιάδης - Shure
Αποκλειστική αντιπροσωπεία Ελλάδος
Σολωμού 2 & Λ. Μεσογείων 322 - Αγία Παρασκευή
τηλ.: 210-6547730
fax: 210-6549680 
e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση