Διαφήμιση
Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 12:11

Ιπτάμενο ‘display device’ από τη Samsung

Η πατέντα κατατέθηκε από τη Samsung στο US Patents Office στις αρχές του 2016. Ωστόσο, η αρχική πατέντα έχει κατατθεί ήδη από το 2015 στην Κορέα.
Η συνημένη στην πατέντα εικόνα, δείχνει ένα drone με ενσωματωμένη οθόνη και 4 έλικες. Οι πρώτες διαρροές αναφέρουν ότι η Samsung δουλεύει ήδη πάνω στην εν λόγω πατέντα, που την αποκαλεί 'flying display device'. 

Η ιπτάμενη συσκευή είναι σε θέση να ανιχνεύει διάφορους τύπους πληροφοριών όσον αφορά το χρήστη της, συμπεριλαμβανομένης της θέσης, αλλά και του προσώπου και της κόρης του ματιού του χρήστη. Επιπλέον, μπορούν να αναγνωριστούν και διάφορες χειρονομίες. Μια από τις χρήσεις της συσκευής θα είναι ότι μπορεί να αποτελεί μια αιωρούμενη διαφημιστική οθόνη ή οθόνη ψηφιακής σηματοδότησης.
Η συσκευή απεικόνισης μπορεί να αλλάζει γωνία, βασισμένη στο βλέμμα του χρήστη, ενώ μπορεί και να μετακινείται κατά μήκος, παρακολουθώντας αυτόματα τον χρήστη, χωρίς να απαιτείται κάποια πρόσθετη λειτουργία από το χειριστή.
Η συσκευή προβολής που φέρει η Samsung θα περιλαμβάνει επίσης ένα σύστημα αναγνώρισης φωνής και ένα σύστημα κραδασμών. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα γυροσκοπίου, αισθητήρα κίνησης, αισθητήρα επιταχυνσιόμετρου και δυνατότητα ανίχνευσης εμποδίων.

Επαφή
Samsung

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση