Διαφήμιση
Τρίτη, 11 Ιούνιος 2013 14:50

H Calibre 'αναβαθμισμένη' στην InfoComm 2013

Τα LEDView530 και HQView 530 είναι οι δυο δημοφιλείς switcher/scalers της Calibre, τα οποία ουσιαστικά επαναλανσάρονται στην InfoComm 2013, καθώς έχουν δεχθεί μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις από την κατασκευάστρια εταιρία. Μάλιστα ο Tim Brooksbank, πρόεδρος της Calibre, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: είναι τέτοιο το μέγεθος και η ουσία των αναβαθμίσεων που πλέον και τα δυο προϊόντα, προηγούνται σημαντικά του ανταγωνισμού.

Αμφότερα τα προϊόντα με την εν λόγω αναβάθμιση ενσωματώνουν μια σειρά από νέες λειτουργίες και δυνατότητες. Για παράδειγμα, έχουν πλέον τη δυνατότητα να συλλέξουν ένα input feed και να το σώσουν ως custom test pattern, για να το προβάλλουν ως customer logo screen ή ως backdrop όταν δεν προβάλλεται ‘ζωντανό’ σήμα. Επίσης μπορούν να μεγεθύνουν δίχως απώλειες την αποθηκευμένη εικόνα και να την διορθώσουν γεωμετρικά αλλά και να την περιστρέψουν, να την παραμορφώσουν ή να την ‘μιξάρουν’ ως Live σήμα, κάτι που δεν μπορούν να επιτύχουν οι αντίστοιχες συσκευές του ανταγωνισμού.

Επίσης η εταιρία έχει εμπλουτίσει τη δυνατότητα color calibration των μονάδων καθώς ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει ανεξάρτητα το κέρδος και το bias για το R, G, B ανά κανάλι εισόδου, ενώ μπορεί να επέμβει και στις παραμέτρους saturation και hue ανά κανάλι εισόδου. Το σημαντικό εδώ είναι ότι αντίθετα με άλλες συσκευές, τόσο το LEDView530 όσο και το HQView 530 ενσωματώνουν αυτές τις λειτουργίες σε όλες τις εισόδους συμπεριλαμβανομένων και των εισόδων DVI, HDMI και 3G-SDI. Τέλος και τα δυο προιόντα θα διαθέτει ένα νέο ευανάγνωστο display μπλέ χρώματος, που θα μπορεί ο χρήστης να ‘dimm-άρει’ .

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα αναβαθμισμένα switcher/scalers της Calibre θα σας δώσουν στην εταιρία Audigys…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση